Bildirim
17 yaşında sürücü kursu
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Motorsiklet için evet otomobil için hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meteo95
Motorsiklet için evet otomobil için hayır
Ama 1ay kala sınava 18 oluyoru. Daha neyi beklemem gerek
Kursa kayıt olurken 18 olman lazım galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle diyorsun galiba gelecek martta 18 olacaksın sınava nisanda girebilir miyim diyorsan girebilirsin
quote:
Şöyle diyorsun galiba gelecek martta 18 olacaksın sınava nisanda girebilir miyim diyorsan girebilirsin
Kursa kaç ay gitmem gerek. 18 imdeni yazılabiliyorum yoksa 1 ay gala gene yazılabilirmiyim 18 ime
1 ay kala durumunu tam bilemiyorum bir kursa danışmanı tavsiye ederim. Ben kursa 8 gün gittim. 16 saatde direksiyon dersi aldım.
quote:
1 ay kala durumunu tam bilemiyorum bir kursa danışmanı tavsiye ederim. Ben kursa 8 gün gittim. 16 saatde direksiyon dersi aldım.
Peki kurs sezonluk mu kayıt yaptırıyor yoksa istediğimiz vakit gidebilirmiyiz ?
Her sınav döneminden 1 ay önce ayin 1 ile 10u arasında yapılıyor diye biliyorum .
girebilirsin. ben temmuzda 18 e girdim haziranda kaydolmuştum kursa. ağustosta sınava girdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: calii
girebilirsin. ben temmuzda 18 e girdim haziranda kaydolmuştum kursa. ağustosta sınava girdim.
Kaçpara çıkar b ehliyeti için toplam cebimden?
Bir sonra ki dönemde kaydolursunuz canım nolacak ya :) ist için fiyatlar 1300+ 70+70+ 540 lira
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: calii
girebilirsin. ben temmuzda 18 e girdim haziranda kaydolmuştum kursa. ağustosta sınava girdim.
Yaş doldurmadan nasil kaydoldun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstra birsey yapmadim. Agustostaki sinava girmek istiyorum dedim aldilar kaydi ödeme yaptim biraz o kadar.
2 bin yaklaşık
Kurslar 1300 kesin fiyat diyorlar sadece kurs icin. Ama pazarlik yapılabiliyor. Ben sinav ücretleri dahil 1000 liraya anlaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calii -- 2 Ekim 2016; 13:29:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X