İyiymiş ben 1 yıl hazırlık oludum, okulada normal zamanımda başladım eğer sınıfta kalmazsam 19,5 yaşımda liseden menzunum.
üniversite yaşı diye bişey yoktur bu kural ilkokula 7 de başlanır gibi saçma birşey değil..17 de olur 30 da okumanın ki özellikle üniversitedede yaşı yoktur..arkadaşım kalıplıysan bi sorun yaşamazsın
eee bende öyleydim. Ama sorun yok
HELAL OLSUN
dalga felan geçmiyorum gerçekten helal olsun
sımdı bu sekılde dıyorsun ama bır ıkı seneye bogle dusunmıycen bence cok guzel bır sans. cok ısıne yarıycak bu senın emın olabılırsın. ayırca unıversıtede yas sevıyesı yuksektır yanı ben 88 lıyım 3e gectım cevremdekıler arasında en ufakları bız 88lıler 89 yok gurupta .
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Arkadaşım 17 yaşında 2 ay 18ne girecek. Pek bir fark yok ama saçma bir yaklaşım tek seferde kazanıpta 17 yaşında çok kişi vardır.
17 yasında erken deiilmi biraz ya
Bende yeni 18 oldum daha hazırlık okucam büyütücek bişi yok
30 yaşında 2. sınıf okumaktan çok daha iyidir
Ben de bu sene kazanabilseydim reşit olmadan başlayacaktım. Doğum günüm 6 Ekim.
quote:
Orijinalden alıntı: celades
niye oha? düz liseye giden bir insan eger ilk seferde kazanmıssa zaten 17 yasında başlar üniversiteye.
bende 21 yasındaım ama son sınıfım. sorun sen de deil 21 yasında 2. sınıfa giden elemanda
liseyi 4+1 okumuş diyelim o zaman 19 yaşında üniye girer, hazırlık orda da okudu diyelim 1 sene eder, yaş 20 iken 1. sınıfa girer ve 21'de de 2. sınıfa girer
ben özel lisede 5 sene okudum 20 yaşındayım 2. sınıfta okuyorum hazırlığı okumadım diye ünide
21 yaşında hazırlıktayım nabcaz?
abim 15 yıl 8 aydı. okula 1,5 sene falan erken başlamıştı
la bnm 18 lisesnin bitmesine 2 yıl var
19 yaşındayım, neredeyse 20 olacağım ve üniversiteye hiç başlamadım. Sınava geçen sene girmem gerekirken kendime güvenemediğim için girmedim. Bu sene sınava girdim, yeterince puan yaptım ama istediğim yeri tutturamayınca gitmekten vazgeçtim. İnşallah önümüzdeki sene güzel bir yere giderim. Benden daha küçüklerin üniversiteye girip bitirmelerini falan duyunca çok kıskanıyorum böylelerini. Ama bir gerçek var ki herkes ben değil. Farklı koşullardan dolayı sonuçta herkes üniversiteye aynı yaşta giremiyor. Herkes belli bir yaşta girmek zorunda diye bir şey düşünmek de saçma olur.
Bence çok iyi ben 3 yaş daha küçük olmak isterdim üniversite için.
Ben de seneye 21 yaşında başlıcam üniversiteye bilmiyorum son zamanlarda kafama çok takılıyor bu 21 yaşında üniversiteye başlamak çok tuhaf geliyor bazen içim sıkılıyo çok mu geç kaldım acaba diye içimi rahatlatıcak 1-2 cümle hoşuma gider
Ek yerleştirmelerde girebilirsem 24 girmezsem seneye 25 yaşında üniversiteye gireceğim.Bu yıl olmazsa seneye öss yerine yüksek lisansı deneyebilirim.2 yıllık bile olsa örgün olarak üniversite okumaya niyetim var ama devlet üniversitelerinde yabancı dil eğitimi zayıf ne yapacam bilmiyorum.
yalnız değilsin bro
daha ne istiyorsunki ?
erken başlarsın işte hayatına ben 24 yaşındayım ve yenı bitirdim üniversiteyi senin konumun herkese nasip olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: 2x+8=10 denklemi
quote:
Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Mende 17 yaşındayım ve sınıf arkadaşlarım daha doğrusu sınıftaki bölümdei arkadaşlarım 22-25 yaşlarında falan =) 91li de var ama bizden büyükte çok yani bölümde.
Sorması ayıp NOYAN soyadın di mi ?
Noyan SAKARYA diye birisini tanıyorum da
Yok ya benim adım o değil babam çok istemiş Alper Tunga Noyan ÇIRAKOĞLU olsun oğlumun ismi diye ama annem izin vermemiş ordan kalma bi isim o sadece =))