Şimdi Ara

170 bin tl civarı hangi premium marka/model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bmw, Audi veya Mercedes markalarından birinden araba almayı düşünüyorum. Bütçem max 180 bin Tl. Hangi marka/model önerirsiniz? Çok eski olmasını istemiyorum. Aklımda 2017-2018 A3 Sedan var. Bu konuda ne dersiniz?

Otomatik olması, biraz dolu bir donanım olması dışında kriterim yok. Temiz olsun bizim olsun. Benzin/dizel fark etmiyor.

• 2014-2015 model yeni kasa c serisi alınabilir.

2010 modele düşülürse e serisi bakılabilir, gerçek premium hissini yaşatır.

2018 model s60 1.5 turbo da ciddi alternatif, üstte yazdığım c serisi yerine tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Kasım 2019; 22:15:49 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    e serisi için biraz yaşım küçük ve model eski oluyor hocam. 2015 c alsam çok sorun yaşar mıyım? aklımda var ama bilemiyorum.
  • 320i ed al hocam hem yaşınada uygun
  • Sıfır km 1.0 a3 al bin
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    makyajlı a3leri hiç begenmiyorum öyle dandik jantla getiriyorlar ki boşunu hele arka halojense kimse demez 2017-19 bu araba a3 ün makyajsızı daha güzeldi önden sis farlarının gitmesi bile aracı çok küçük gösterdi hakkaten mahfettiler aracı
  • Hocam a3 bence en zayıf seçenek,kendimce konuşursam a3 aralarında en dar araç ve passattan pek farkı yok.Eğer gerçekten premium dersen e veya c serisi tercih ederdim.Bmw de artık adı çıktı apaçi zengin çocuğu diye.
  • Şahsen sırf Audi olsun diye 180 bin TL a3 sedana vermem. 3.20 ied ise yanlama arabası. Böyle bir beklentiniz yoksa premium kalitesini verebilen bir model değil. 2015 ve yukarısı C serisi Mercedes mantıklı olabilir ama:)
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatlar uçtu 6 ay önce çok güzel temiz arabalar vardı bu fiyata 320ied
  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    herkes c serisinden yana sanırım. 2015 model falan alsam 60-70 bin kmde sorun yaşar mıyım sizce?
  • 2015 c180 alırdım 200 210 a çıkarsanız c200 d bende aynı şekilde bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewerman

e serisi için biraz yaşım küçük ve model eski oluyor hocam. 2015 c alsam çok sorun yaşar mıyım? aklımda var ama bilemiyorum.
    Temiz bi araç bulursanız sorun yaşamazsınız, neden yaşayasınız.

Arıza riskinde dsg şanzımanı ile a3 daha önde.
  • Yıldız hocam. Sizin bütçeye yıldız olur ağır akıllı adamsınız 320 alıp saçma sapan gaz kökleme yanlama yapmayacak birine benziyorsunuz alın c uzun yıllar binin
  • Yeni a180 al hocam
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    eyv hocam doktorum biraz ağır olsun da istiyorum zaten artık. fiesta kullandım, megane kullanıyorum şimdi. vakti geldi ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Yeni a180 al hocam
    Yeni a180 değil de Mercedes 'in sedanları çıktı c180 mi diyorlar ona ya da a180 mi bilmiyorum dizilerde de reklam edilmeye başlandı bende beğendim güzel olmuş dediğiniz o ise bende onu tavsiye ederim.

Aha bu seriyi beğendim yeni a serisi sedan imiş. Siz a 180 diyorsunuz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 28 Kasım 2019; 3:16:24 >

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bundan bahsediyorum bende
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel aynen, ben bmw ciyim bmw 'nin 3 serisi ya da 5 serisi 2011 'den sonra tam bilmiyorum 2015 2016 'larda olan tasarım ne zaman çıktı ise o tasarım süperdi çok hoşuma gidiyordu taaa ki geçen aylarda bmw makyajlandı benim için bitti o tasarım ne hale getirdiler güzelim arabayı ızgaraları altıgen gibi tuhaf ve farlarındaki kendine has olan 4 'lü yuvarlak olayını başka boyuta taşıdılar gözümden düştü ve o ara güzel atak yapan Mercedes çıktı ortaya o yüzden benim gözümde buna kaydı.
  • quote:

herkes c serisinden yana sanırım. 2015 model falan alsam 60-70 bin kmde sorun yaşar mıyım sizce?
    4 yaşında C serisi kolay kolay başınızı ağrıtmaz. Yeter ki iyi bakılmış olsun. Mercedes neticede
  • quote:

eyv hocam doktorum biraz ağır olsun da istiyorum zaten artık. fiesta kullandım, megane kullanıyorum şimdi. vakti geldi ama bakalım.
    Bu fiyatlara bmw mercedes ikinci elde risk olur hocam
    A3 zaten saçma sapan bir fiyat
    Doktora s60 yakışır bebek gibi arabalar bulursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.