Şimdi Ara

170 boyundaki biri için 40 cm kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl durur kendini baya belli eder mi yoksa şöyle bir 42-43 olması mı lazım ben burdayım demesi için

• Atom karınca gibi olur. Kısalara kas hiç yakışmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlamaya hazır bir bomba gibi.

• kısalara kas hiç yakışmıyor diyen arkadaşlar emin olsun ince yada şişman olmak yerine kaslı olmak her zaman daha iyidir . öyle profesyonel body'ci gibide kolay kolay olamaz kimse zaten kas dendiğinde herkes o şekilde hayal ediyor çünkü. boyum 1.71 güreşçiyim genetiğim iyi fiziğim onnumara hiçbir sıkıntısınıda çekmedim şu ana kadar
  • 170 boya bence 40 hiç gitmez dostum
  • Gayet yerinde, kol gibi işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 metre 16 santim boy
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 175 im 39 cm şuan isteyene pm den atarım daha 4 ay olmadı başlayalı, he gayet de iyi duruyor şu her şeye kötü diyen tayfaya diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

sen o 40ı yapana kadar 4 yıl geçer

neden öyle dediniz ki
  • Hep kol olur zaten

• Define olursa iyi olur.yas kac

• 1.86 yım 39 cm ve bende bile iri duruyorsa kısa arkadaslari tahmin edemiyorum

• bildiğimiz kol mu?
  • Güzel olur ama asıl sorulması gereken cm degil yağ oranı. Yuzde kaç yağ oranı ile 40 cm.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

kısalara kas hiç yakışmıyor diyen arkadaşlar emin olsun ince yada şişman olmak yerine kaslı olmak her zaman daha iyidir . öyle profesyonel body'ci gibide kolay kolay olamaz kimse zaten kas dendiğinde herkes o şekilde hayal ediyor çünkü. boyum 1.71 güreşçiyim genetiğim iyi fiziğim onnumara hiçbir sıkıntısınıda çekmedim şu ana kadar

önemli oran orantılı yapmak, salondakileri görüyorum, üçgen peynire benziyolar
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    kardeşim o uzun insandada aynı şekilde kötü duruyor kimse kendini kandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Atom karınca gibi olur. Kısalara kas hiç yakışmıyor

olay sadece kısalık değil irilik ve vücut yapısı ile alakalı.

uzun da olsa iri yapılılara da kas yakışmaz.örnek herkes levent üzümcüye baksın.adam uzun ama enlemesine o kadar geniş ki..işte her zaman dediğim gibi geniş omuz geniş gövde herkesin sandığı gibi estetik falan değildir.

kas en çok uzun ve incelere yakışır.aksini iddia eden varsa gözlemlerinde sorun vardır.kim der bu adam 1.92 boyunda.1.75-80 boyunda olup ince vücutlu birisi bu adamdan çok daha uzun gözükür algı bu şekil oluşur.

170 boyundaki biri için 40 cm kol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.