Şimdi Ara

17000 - 18000 arası otomobil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar affınıza sığınırak böyle bir konu açtım. Biliyorum ve tahmin ediyorum ki daha önce bu tarz başlıklar defalarca açılmış olabilir. Yalnız çok yakın tarihe pek denk gelemedim.
    18000 bütçem var. Dizel 2001-2002 üzeri aile için kullanabileceğim. Başıma zırt pırt masraf açmayacak bir araç bakıyorum.
    Lakin o kadar kararsız kaldım ki anlatamam. Yardımlarınızı bekliyorum...

• Ford Focus + LPG ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat İDEA. 2004-2005 İçi çook geniştir. Dizel

citroen Xsarra 2 1,6 LPG

Fiat STilo. 1,9 Dizel. Müthiş bir araçtır Stilo. Kullan aşık olursun resmen.
  • bayılıyorum bu foruma

halugur1977 arkadaşımızın yazdıklarına ek olarak renault safrane,renault modus,opel omega,rover gibi araçlarda olabilir.Bunlarında dizel olanları var,bunlarda çok geniştir.

piyasada alacak başka arabamı kalmadı
  • Stilo benimde hoşuma gidiyor. Fakat 1,9 olması yakıt konusunda acabaları da birlikte getirebilir.
    Peugeot 307 1.4 HDİ ler nasıl sizce. Kronik sorunu vs. varmıdır bılmem gereken.
  • 2008 model civarı 1.3 dizel albea
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

bayılıyorum bu foruma

halugur1977 arkadaşımızın yazdıklarına ek olarak renault safrane,renault modus,opel omega,rover gibi araçlarda olabilir.Bunlarında dizel olanları var,bunlarda çok geniştir.

Bu zihniyet ile araba alınmaz ülkemizde,
    Araba deyinca kafalarının bastığı tek şey Vw, Toyota, renault
    Başka araç bilmezler.

Bu arabaları hiiiiççççç bilmeyenler, işkembeden sallıyor, bunlar alınır mı diye?
    Hayatında stilo kullanmayan adam bilmez tabiki onun verdiği zevki..
    Ancak işkembeden sallar.
    volvo al desen, ona da o araba alınır mı der :)
    Muhahhhhh
    Sana uygun bir araba üretse üreticiler keşke :)

Eleman 50.000 Tl lik araba almıyacak sonucta.

• quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

quote:

bayılıyorum bu foruma

Bu zihniyet ile araba alınmaz ülkemizde,
    Araba deyinca kafalarının bastığı tek şey Vw, Toyota, renault
    Başka araç bilmezler.

Bu arabaları hiiiiççççç bilmeyenler, işkembeden sallıyor, bunlar alınır mı diye?
    Hayatında stilo kullanmayan adam bilmez tabiki onun verdiği zevki..
    Ancak işkembeden sallar.
    volvo al desen, ona da o araba alınır mı der :)
    Muhahhhhh
    Sana uygun bir araba üretse üreticiler keşke :)

Eleman 50.000 Tl lik araba almıyacak sonucta.

İdealar,1.9 stilolar senin olsun,alanın elinde patlayan,hele küçük şehirlerde parçası hiç bulunmayan,2. elde değer kaybetme riski en fazla olan arabalarla işim olmaz.Ha hastasına denk gelirsin,anında satarsın o ayrı mevzu.Son sahibi olanlar kulübüne göz atmanı tavsiye ederim.50 bin dese neyse ama alt tarafı 17-18 bine araba alacakmı diyorsun yani,seni bilmem ama bu para bence az değil,ben kolay para kazanmıyorum,konu sahibi arkadaşta belliki öyle olduğundan hemen çekincelerini dile getirmiş.

Yolda görülmeyen,yüzüne bakılmayan arabalar bu forumda ilk tavsiye edilir,nedense almaya gelincede kimse yanaşmaz,tavsiyeden öte gitmez,iş ciddiye binince vazgeçilir,Forumun değerli çok bilmiş,her konuda fikir sahibi üyeleri tarafından şu iyi denen araçlar,anında ya makyaj yer,ya üretimden kalkar,yada satışları dibe vurur.Sizin fikriniz sizin olsun,nette aylardır güncellenen idea ilanları var,17 18 bin paranız varsa kaçırmayın.Zira satıcıları sizleri dört gözleri bekliyor.

• alanın elinde kalır mantığı sizin kendi düşünceniz.
    eğer öyle olsaydı piyasada bu kadar araba olmazdı.
    Bu mantıkla 1985-2000 yılları arasındaki Lada, Skoda, Tofaş grubu, Mazda, Nissan, Alfa Romeo, Dacia......vs arabaların elde patlaması gerekirdi.
    Ama hepsi alınıyor satılıyor.
    2004 Model VW Golf almak istersen vereceğin fiyat 25.000 TL farzı misal
    Ama 2004 Citroen Xsara 2 alırsın vereceğin para 15.000 TL misal.
    Satarkende tabi ki aynı fiyatla satılır.

Yedek malzeme benim önerdiğim araçların hiç birinde sıkıntı değil, fiyat olarak pahalı değil.
    Senin alınır dediğin araçlar nelerse( Halen tavsiye isteyen arakdaşa 3-5 araba ismi bile yazamamışsın amma)
    onlarlar parça kıyaslaması yap istersen.

Senin mantıkla 1991 model eski kasa toyotoya 10.000 TL, 1995 modeline 15.000 TL verenler var. Klima yok, abs yok vs. Ama adı var.
    Bu mudur doğru mantık. Alınıyor satılıyor :)
    Araba alınıp satılıyorsa tamamdır yani,
    Konfor güvenlik sürüş sevki önemli değil.alıcısı bol olsun doğan görünümlü Şahin olsun.

Bu arada arkadaşa ne alınır tavsiyede bulun 3-5 arabada bizde öğrenelim hangi araba alınırmış (!).

• Kabul edilmesi evet zor ama marka algısı malesef etken.

17-18 bine tavsiye edebileceğim araç derseniz idea,stilo varken başka bir marka önermem tuhaf olur.Zaten kime sorsanız sizin dediğiniz modelleri tavsiye eder.Bu paralara focus1,megan 1, autantik megan 2(idea kadar donanımlı olmasada dinamik hb modelini bile alabilirsiniz),astra g tarzı araç alanın aklına şaşarım zaten.Eğer az yaksın yeni olsun dersenizde dizel fiesta,206,clio2,zorlanırsa corsa diyeceğim ama yine hoş olmaz.

Birde bunların hava yastıkları,abs,klima gibi donanımları yoktur.O yüzden malesef 3-5 araç tavsiyesinde bulunamayacağım.

Hem dediğniz gibi 50 binede araba almıyorya,alt tarafı 17-18 bini varmış adacağızın.

Alım satımı çok kolaydır,bir farı için günlerce beklemezsiniz,satmaya kalktığınızda öyle fiyatını pek öldürende olmaz.Nasıl olsa satılır.
    Adı var diye 10 binlik toyotaya 15 bin vermek ise ayrı mevzu,bu konuda hak veriyorum.

• quote:

Kabul edilmesi evet zor ama marka algısı malesef etken.

17-18 bine tavsiye edebileceğim araç derseniz idea,stilo varken başka bir marka önermem tuhaf olur.Zaten kime sorsanız sizin dediğiniz modelleri tavsiye eder.Bu paralara focus1,megan 1, autantik megan 2(idea kadar donanımlı olmasada dinamik hb modelini bile alabilirsiniz),astra g tarzı araç alanın aklına şaşarım zaten.Eğer az yaksın yeni olsun dersenizde dizel fiesta,206,clio2,zorlanırsa corsa diyeceğim ama yine hoş olmaz.

Birde bunların hava yastıkları,abs,klima gibi donanımları yoktur.O yüzden malesef 3-5 araç tavsiyesinde bulunamayacağım.

Hem dediğniz gibi 50 binede araba almıyorya,alt tarafı 17-18 bini varmış adacağızın.

Alım satımı çok kolaydır,bir farı için günlerce beklemezsiniz,satmaya kalktığınızda öyle fiyatını pek öldürende olmaz.Nasıl olsa satılır.
    Adı var diye 10 binlik toyotaya 15 bin vermek ise ayrı mevzu,bu konuda hak veriyorum.

Haklısın marka algısı had safhada.
    Birde her markanın her modeli de tutulmaz,
    Örnek 1991 model toyota ya 10.000 TL verenler, 2000 model Toyoto 13-15 bine alınmaz derler. Yuvarlak farlı olanlar.

Ben cok araba aldım sattım bendim. Ama halkımız Fiyat / Performans a bakmıyor.
    Daha almadan bunu satabilir miyim mantığı hakim.

Ben,im dediğim arabalara gidipte 18-20.000 TL verilmez. Pazarlık yapıp 15-17 bin arası almak gerek ki satarken de uygun yazabilesin fiyatı o zaman satma derdin de kalmasın.
    Piyasa da çin malı gely, chery satılıyor sonu ne olacak belli değil.Proton gibi

• adama alınca satamayacağı araçlar önermişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Organ mafyası

adama alınca satamayacağı araçlar önermişsiniz

Piyasa da satılmayacak bir araba yok kardeşim.
    Her arabanın bir alıcısı mutlaka var.
    Yeterki 15 binlik arabayı 18 e alıp sonra 18 satacağım diye uğraşma yeterki

1980 model araba bile satılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.