Şimdi Ara

17500 Tl'ye 2010 Model Era-Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 1.4 16v,246.000 km de .Şirket aracı.1500 liralık hasar kaydı var.Klimalı ve sıralı sistem lpgli.Sizce bu fiyat nasıl,araç alınır mı? Yeri değil belki ama era kullanan abilerimin acil yardımına ihtiyacım var .

• Era Team için konuşayım.Öyle olduğunu varsayıyorum aracın.
    Temiz ve düşük kmlerini 21-23,5 arasında bulmanız mümkün.
    Siz kıyas yapın gerisine.
  • 1-2 bin lira daha koyup daha düşük km de dizelini de alabilirsiniz ben olsam bu aracı almam tercih sizin birde aracın plakasını pm atarsanız detaylı bilgi verebilirim istersen.
  • Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 15 Mayıs 2013; 16:34:12 >
  • 2010 model era platinium full otomatik 14500 deki aracımı 22000 e sattım 1,5 yıl önce bence buna çok sakın ha diyeyeim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

2010 model era platinium full otomatik 14500 deki aracımı 22000 e sattım 1,5 yıl önce bence buna çok sakın ha diyeyeim

ucuz gitmiş
  • evet satmadan 5 ay önce 25 000 istemişlerdi vermemiştim... sonra sol arkadan (sonradan öğrendiğim) bir sürüs eğitmeni kırmızı ısıkta dururken çarptı.. o günden sonra arabadan soğudum resmen.. gerçi kaskodan sıfır parçalarıyla yapılmıştı ama yinede olacagı varmıs... ucuza verdiğim doğru..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.