Şimdi Ara

176*220 tam ekran video için ayarlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekranda tam ekran film-video izleyen arkadaşlar bunu hangi ayarlarda yaptıklarını paylaşabilirlermi. imtoo, pocketdivxencoder ...vb programlarla videolarda çeşitli denemeler yaptım, ya tam ekran olmuyor ya da sadece ses geliyor. zannedersem 176*144 haricinde tam ekran yapmıyormuş, bir de yatay seçeneği yerine tam ekran seçeneği nasıl çıkıyor, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler... (Bu arada w810i kullanıyorum)

• Videolar max.176x144 piksel 15FPS'de olmalıdır.Tam ekran seçeneği Walkman player'da mevcut.Bu arada video dönüştürücü olarak SUPER Video Converter programını öneririm.
  • Aşağıdaki konuyu da inceleyebilirsiniz. (Total Video Converter programına göre anlatılmış).

http://forum.donanimhaber.com/m_15707503/mpage_1/key_mp4%252Cvideo//tm.htm#16146506

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 31 Temmuz 2007; 21:08:22 >
  • medya player tuşundan tam ekran yapsan bile mozaikli çıkar.en iyisi mp4 formatında izlemek.ben total video converter programı kullanıyom.crackli veya serialli olarak bul ve çalıştır.gerçekten güzel program..
  • walkman player den girdim, tam ekran oldu, ama bu karelenme kötü, bitrate ile oynamak lazım. bir de video yu ileri-geri sarabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nb

walkman player den girdim, tam ekran oldu, ama bu karelenme kötü, bitrate ile oynamak lazım. bir de video yu ileri-geri sarabiliyormuyuz?

videoyu ileri geri sarma özelliği yok maalesef.tam ekranda pixeli düşük olduğu için karelenme oluyor.240x320 pixel olsaydı canavar gibi izlerdik.
  • Telefonda videoyu ileri ve geriye sarma özelliği bulunuyor.

176*220 tam ekran video için ayarlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

walkman player den girdim, tam ekran oldu, ama bu karelenme kötü, bitrate ile oynamak lazım. bir de video yu ileri-geri sarabiliyormuyuz?

videoyu ileri geri sarma özelliği yok maalesef.tam ekranda pixeli düşük olduğu için karelenme oluyor.240x320 pixel olsaydı canavar gibi izlerdik.

Videolar ileri geri sarıla biliyor ayrıca 150bit rate üzeri videolarda karelenme durumu çok azdır

• quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

Videolar ileri geri sarıla biliyor ayrıca 150bit rate üzeri videolarda karelenme durumu çok azdır

ben w700i kullanıyom bu telefonlar için sandım meğer w810i'miş.o tel'lerde ileri-geri özelliği var.beni mazur görün özür dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.