Şimdi Ara

18.000 TL civarı Manuel Araç Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır misafir kullanıcı olarak konuları ara ara takip eden birisiyim, üyeliğim yeni fakat eski bir DH takipçisiyim.

Martın sonunda ikinci el bir araç almak istiyorum, bütçem maksimum 18.000 TL olacak, aslında kafamda birkaç araç var unuttuğum modeller için veya daha iyi alternatifler için sizlerin görüşlerini de almak isterim.

2000-2001 Clio HB 1.4 (RTA-RXT) temizleri 15.000-17.000 arası
    2000-2001 Polo HB 1.4 (Comfotline) Temizleri 25.000 TL'ye kadar çıkıyor :)
    2000-2004 Astra HB-Sedan Temizleri 30.000'e kadar çıkıyor malum sitede :)
    2004-2006 Chev Lacetti HB 1.6 (Bunlar hoşuma gitmiyor değil, C sınıfı 1.6 motor uzun yolda rahat ettirir diye düşünüyorum.)
    2004-2006 Pug 206 1.4.(Benzinli) - (bir arkadaşım var 206'sı vardı eskiden alma alma diye başımın etini yiyiyor, binmişliğim ve kullanmışlığım yok.)
    2006 modele kadar olan Getz' ler de olabilir, 1.3 veya 1.4 doch modelleri olabilir, bu aralıkta da bir sürü araç var aslında.

Şu anda hali hazırda aile aracımız Hyundai i20' miz var makyajlı kasa,2013 model sıfır almıştık çok ta memnunuz. Getz'e bu yüzden bir adım daha sıcak bakıyorum.

Yukarıda yazdığım araçlar dışında düşünmediğim araçlar var mıdır? yada bu yazdığım araçlar özellikle astra ve polo kaç paraya alınabilir

bu paraya alınacak dizel araçlardan korktuğum için benzinli veya lpg' li araç tercih ediyorum. Manuel vites olması gerekli.

2000 kasa corsa,Fiesta,Palio ve eski kasa mazda araçları düşünmüyorum.( Görünüş olarak dışarıdan çok eski durmasın istiyorum (

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.