Şimdi Ara

18-140vr - 18-200 vr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar nikon d7100 makinemle birlikde aldığım 18-140 vr lensim var bu lensi verip 18-200 vr almak istiyorum sizce mantıklı bir takas olurmu yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca 18-200 vr ve vr 2 var bunları farkları nelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha_Kadir

Selam arkadaşlar nikon d7100 makinemle birlikde aldığım 18-140 vr lensim var bu lensi verip 18-200 vr almak istiyorum sizce mantıklı bir takas olurmu yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca 18-200 vr ve vr 2 var bunları farkları nelerdir.

takas nedenininz nedir, eğer aradaki zoom farkından dolayı ise hiç gerek yok...
  • Zoom olarak tercih ediyorum kaliteden kaybım olurmu mesala ikisiylede 18 mm ve 140 mm ile çekilen resimlerin hangisi kalitelidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha_Kadir -- 22 Temmuz 2014; 15:09:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha_Kadir

Zoom olarak tercih ediyorum kaliteden kaybım olurmu mesala ikisiylede 18 mm ve 140 mm ile çekilen resimlerin hangisi kalitelidir?

fotoğrafta gözle görülür bir fark olmaz...

140mm. ile 200mm. arsında zoom farkı da çok azdır, dolayısyla takasa değecek bir durum yok bence...
  • Saol kardeşim tşk ederim bilgilerin için.

• Eğer ayrı ayrı lens taşımak zor gelmeyecekse tamron 17-50 + nikon 55-300mm VR olabilir.

• Tek lens taşımayı tercih ediyorum 35 mm 1.8 lensim var inan onu bile yanımda taşımaya üşeniyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha_Kadir -- 23 Temmuz 2014; 22:34:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18-135 mm lens nedir
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nikon'a o kadar para vermeye değmez.

Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS Macro - 899 TL
    Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS Macro - 999 TL

Yukarıdaki ürünler Türkiyede 2 yıl Garantili ve Faturalı satılmakta.
  • Nikon düşünüyordum ama fiyatından dolayı başka tak gez lens arayışlarına girdim. Şu anda Sigma 18-250 Macro lensi kullanmaktayım. Fikir babında size yardımcı olacaksa imzam da bu lens ile çekilmiş bazı fotoğraflar mevcut. Dilerseniz bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.