Şimdi Ara

18 bine 2005 model a6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor kitlenmesi nasil olur diyenler icin aciklama yapayim. Ben de az once baktim ondan seyettim

Motor yagsiz falan kaldiginda hareketli parcalar hareket edemiyormus. Rektefiye gerekiyormus bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgaristanda hep böyle
  • bizim ne suçumuz var kıytırık arabalara dünyaları ödüyoruz?
  • ne arabaydı o zamanlar audiler be
  • Sorsan rakipsiz ülkeyiz ama B segmenti araç neredeyse 80 Bin lira olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A4 B6 kasa 1.6(2004-2005)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

bizim ne suçumuz var kıytırık arabalara dünyaları ödüyoruz?

Türkiye ,kaynaklarını inşaat,avm,tesis,bina,site gibi döviz kazandirmayan dipsiz kuyulara akıtıyor.

Elinde döviz olmadığı içinde halkının ithal kaliteli mal kullanmasına vergiler koyarak engel oluyor

• türkiyedeki fiyatı 70bin bulgaristandak fiyatı 45bin arada 25 bin fark var.Bu aracı baz almayın bu aracın motoru 8000bine yapılmaz sıyırıyor.1.4 hdi motorlar 4-5bine rektefiye oluyor zebille parçası varken.Bu aracın tüm parçaları özel sipariş gelecek ve audi motoru.
  • Siz bakmayın A habere falan ekonomi berbat durumda. Çıkın bi alışveriş yapın böyle fiyatlar olur mu ya. Araba ve akaryakıt fiyatına bak türk lirasının ne kadar değersiz olduğunu gör zaten. Hayat standardimiz çok düşük. Gelir dağılımı ise inanılmaz adaletsiz. Aslaniz kaplaniz diye atıp tutanlara bakmayın medya tamamen palavra sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Siz bakmayın A habere falan ekonomi berbat durumda. Çıkın bi alışveriş yapın böyle fiyatlar olur mu ya. Araba ve akaryakıt fiyatına bak türk lirasının ne kadar değersiz olduğunu gör zaten. Hayat standardimiz çok düşük. Gelir dağılımı ise inanılmaz adaletsiz. Aslaniz kaplaniz diye atıp tutanlara bakmayın medya tamamen palavra sıkıyor.

Babamla alışverişe uzuun zamandır gitmiyordum,geçen gün(en fazla 3 hafta önce) bir gittim,yemin ederim 4-5 kez oha demekten kendimi alamadım.Hakikaten bir aldıklarınıza bakıyorsunuz,sonra da ödediğiniz paraya bakıyorsunuz.Sonrası mavi ekran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.