Şimdi Ara

18 yasindayim boyum 1.67

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergun en gec 10-11 gibi yatarim.Duzenli beslenmeye ve kahvaltimi yapmaya dikkat ederim.Sigara icmedim bu zamana kadar.Kucukken bol bol sut tuketirdim.Bu saatten sonra ne yapabilirim.

Bi arkadas anlatiyordu.Akrabasida boyundan sikayetciymis.Doktor 250tl lik bir hap yazmis boyu atmaya baslamis tabi ben inanmiyorum ama gercekten varmidir boyle cozumler ameliyatta olmak istemiyorum hem para yok hemde acili bir iş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barfiks yap balık ye

• Bi işkence çeşidi vardı elini kolunu bağlıyorlar sonra çekiyorlar , sen de hem işkence çekiyorsun hem de boyun uzuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra uzamaz boşuna uğraşma
  • sütü sevmem sigara içerim her gece 1-2 gibi yatarım sabahları kahvaltı yapmaya üşenirim ve 17 yaşındayım 1.87 de boy var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belbanvercheing -- 21 Şubat 2016; 22:35:57 >
  • Sanki kizlar bakiyorda 1.80 nin altindakileri adamdan saymazlar.Ayrica senin yazdiginin tersini soyluyenlerde var..

• belbanvercheing kullanıcısına yanıt
    Sanirim hersey genetik :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 8-9 aydır uzamiyor
    4 ay önce açıldı
    15 yaşındayım boyum 165
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Sanirim hersey genetik :(

aynen öyle benim peder de 185 falan amca desen 190 dede desen öyle baba tarafı uzun anne tarafı kısa iyiki baba tarafına çekmişim
  • 17 yaşındayım boyum 1.87
  • Lisede 5 sene boyunca hep gece 2 - 3 gibi yattım.Yazları hep sabah 6-7 gibi uyudum. Süt sevmem ama peynir ve yoğurda bayılırım. Spor namına yaptıklarım futbol ve yüzmeden ibaretti. Boy da 20-21 yaşından beri 1.85

• Kardeşim spora başla fitness a yüzmeye git eve barfiks demiri al internette esneme hareketlerini yap her gün düzenli olarak kalsiyum al 4-5 cm rahat atarsın
  • İster inan ister inanma bende 18 im boyum 1.68 senden bir cm buyuyum haha cüce hahaha

• Okullar yokken sabah 8 de uyuduğumu bilirim. Uyku düzenim yoktur , fazla süt içmem ve spor yapmam. Yine de boyum 1,82 civarlarda. Uzun değil ama Türkiye'ye göre çok çok uzun duruyorum. Yoldaki 10 kişinin 8 inden uzunum la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsue

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Azcık mala vursaydın testosteron seviyen artacağından boyun daha hızlı uzardı.

o halde izin verinde size vursunlar , hayasizligi ovmeye utanmiyor musunuz ?

Hayat gerçekleri ne zamandan beri hayasızlık oldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.