< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar2323 -- 28 Mayıs 2019; 22:0:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar2323 -- 28 Mayıs 2019; 22:0:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben de Arçelik'lerde kalite değişkenliği yaşanırken BSH'ta bunun pek olmadığını; bu yüzden yine BSH'ın alt grupta da tercih edilebileceğini demek istemiştim aslında.
|
Sepetlerin değiştiğini elbette biliyorum. İlk olarak yalnızca sepette BSH benzerini, ardından hem deterja/parlatıcı dağıtıcısı hem de sepet detayında tamamen BSH çakması bir tasarıma geçtiler.
Şu an 3 programlılar o eski facia sepeti, 4 programlılar 2. nesil sepeti, 5 ve üstü ise son BSH çakması 3. nesil sepeti kullanıyor. Benim bir önceki mesajda bahsettiğim gönye kayması, dolayısıyla kullanışsızlık konusu alt sepet içindi. BSH'a dikkat ederseniz her modelinde kullandığı ana sepet kalitesi ana hatları ile aynı. Yalnızca en üst serilerde ekstra tel kullanılıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 29 Mayıs 2019; 13:48:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 29 Mayıs 2019; 20:19:44 > |