Şimdi Ara

televizyon aldim sonunda (profilo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berke_17. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda bütçeme göre tv arayişlarim bitti arkadaşlar,thomson bulamadim ama profilo aldim linki veriyorum size 3 gün içinde gelecekmiş gelince bilgilendiririm sizi umarim kelek çıkmaz Ne aldin olum sen diyeksiniz 92cm trueflat tv aldim 100hz linki aşağıda veriyorum incelemek istersiniz belki.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=68&intProductID=894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Side -- 6 Ağustos 2006; 0:43:49 >

• TV GÜZELMİŞ ANCAK LCD FİYATINA GELMİŞ

BU ÖZELLİKLER THOMSONDAN ÜSTÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakcamak -- 6 Ağustos 2006; 1:42:24 >
  • 66 cm LCD ile ayni fiyat daha ucuz bulamadim. 2500 ytl verebilseydim çok iyi lcdler var ama 1000 ytl olan bütçeyi bunla zorladim.Çok merak ediyorum nasil bir alet acaba
  • hayırlı olsun

değerlendirmeni yazarsın artık
  • Arkadaşım selam.Bende bugün o tv'den almaya karar verdim.Hatta şipariş bile verdim sayılır.Çok acil yorumlarını yazarsan sevinirim.1500'e 5+1 sehpa ve dvd dahil 92 ekran.Merak edeiyorum.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanmer

Arkadaşım selam.Bende bugün o tv'den almaya karar verdim.Hatta şipariş bile verdim sayılır.Çok acil yorumlarını yazarsan sevinirim.1500'e 5+1 sehpa ve dvd dahil 92 ekran.Merak edeiyorum.

bende ayni şekilde aldim,yanliz kredi kartimda ufak bir sorun çıktı ayin 15 i gibi elimde olacak tv alir almaz hemen izlenimlerimi size aktaracağim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumları bekliyoruz
  • özellikler açısından güzel bir televizyona benziyor vede bu modeli almak istiyorum.Ben BİLECİK te oturuyorum bugun profilo bayisine gittim fakat bayiinin elinde yoktu hatta istanbuldan mal aldığı yeri aradı onlardada yoktu. ne zaman geleceğinide bilmediklerini ifade ettiler. arkadaşlardan PROFİLOnun baş bayisi neresi olduğu vede telefonunu bilen varsa lütfen rica edebilirmiyim.veya başka nereden sipariş verebilirim? ( profilo nun sitesinde tüm bayilerin tel. var fakat asıl görüşmem gereken merkezin hangisi olduğunu bilmiyorum) ayrıca kullanan arkadaşlardan ürün hakkında bilgi verebilirlermi.(memnuniyet acısından) şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşım maalesef istanbul'da bende aradım bulamadım.Profilo bayisi tanıdığım var o da bana garanti veremiyorum ne zman gelebilecegi ile ilgili.Bence acelen varsa arayışlarını başka markalara kaydır.
  • Ankarada bir spot magazada 1200 ytl gibi bir fiyata satıldığını gördüm
  • biz profilo bayisiyiz :) açıkçası gerçekten profilo nun geniş ekran tv leri teknoloji olarak çok iyi bence, dvd oynatıcı da dahil olmak uzere herseyi barındırıyo 750 milyonluk tv ler..Ama musteriler genelde fiyat olarak arceliği daha cazip bulduklarını söyliyolar, arcelikte genis ekranlar ucuz galiba ama malları asya dan getirtip burda etiket yapıstırdıkları için musterilerin çoğu da pisman oluyo..İyi bi tercih yapmıssın bence, iyi seyirler :)
  • özelliklere baktım iyi bir alete benziyor. iyi günlerde kullan.
  • Bir Thomson kullanıcısı olarak ben özellliklerini beğendim.Hayırlı olsun.Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojen

özellikler açısından güzel bir televizyona benziyor vede bu modeli almak istiyorum.Ben BİLECİK te oturuyorum bugun profilo bayisine gittim fakat bayiinin elinde yoktu hatta istanbuldan mal aldığı yeri aradı onlardada yoktu. ne zaman geleceğinide bilmediklerini ifade ettiler. arkadaşlardan PROFİLOnun baş bayisi neresi olduğu vede telefonunu bilen varsa lütfen rica edebilirmiyim.veya başka nereden sipariş verebilirim? ( profilo nun sitesinde tüm bayilerin tel. var fakat asıl görüşmem gereken merkezin hangisi olduğunu bilmiyorum) ayrıca kullanan arkadaşlardan ürün hakkında bilgi verebilirlermi.(memnuniyet acısından) şimdiden teşekkürler

hala bulamadım.
  • televizyon güzel fakat türk malı bide thomson fransız malı onun içini işçiliğini gördüm bence thomson daha net ve daha iyi ama yinede hayırlı olsun kardeşim
  • Hayırlı olsun gözlerin bayram etsin inş.
    bende inceledim tv yi 92 ekran olması ve hediyeleri cok cazib edici fakat philips 32pw9551 ile arasında kaldım 82 ekran philips mi yoksa bumu diye düşünüyorum hala...

Tv yi kullanmaya başladıysan yorumların ı bekliyorum arkadaşım bana yardımcı olur...
  • valla tv yi kullanmadım evimde yok ama fabrikada deneme yapıyoduk orda çok net ve temiz görüntü vardı ve içindeki malzemeler çok kaliteli ydi o yüzden ben olsam THOMSON TV yi alırım ....
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güle güle izle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.