< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O bütçeye ben sıfır düşünürdüm ya da en fazla 1 yaşında 10.000km civarı araçlara bakardım ama onlar da sıfır fiyatların üzerinde istiyorlar.
İhtiyacının ne olduğunu bilmiyorum ama şu piyasada fiyat performans olarak önerebileceğim tek model Astra 1.2 145hp özel seri olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-bostancioglu-ndan-2020-astra-hb-1.2t-145-hp-ozel-seri-815728691/detay Bu araçlar yurt dışı için üretilmiş bu dönemde Türkiye'ye getirilmiş araçlar. Donanım olarak dolu bir araç vergisi az motoru güçlü. 2020 model ve makyajlı kasa. Yol tutuşu iyi konforlu uzun yıllar binebileceğin bir araç. B segment araçların 170 binlere dayandığı piyasada bu aracı paran varsa kaçırma derim kesinlikle. Hiç öyle 5-6 yaşındaki km yapmış araçlara para bağlama bütçen az değil. İkinci olarak hala kaldı mı bilmiyorum ama Peugeot 308 1.2 eat8 vardı 163.000 TL civarına. Bu 130 beygir ama 8 ileri tam otomatik yine 2020 model. Dolu sayılabilir cam tavan falan da var. Üçüncü olarak yeni Corolla hatchback bakabilirsin. Sedanından daha güzel ama bana iç ve dış tasarım olarak hitap etmiyor. Siz seviyorsanız değerlendirebilirsiniz. Benzinli motoru yukarıdaki modellere göre daha güçsüz. Özellikle otomatik olsun sedan olsun diye bir tercih belirtmediğiniz için ihtiyacınızı bilemiyorum. Siz de çok emin değilseniz kendinizden Astra yı kaçırmayın derim. Yaz sonrası 200den aşağıya göremeyeceğim bence o aracı. |
merhaba
Acemi sayılırım demişsin İkinci el ve 80 90 bin bandında bir araba bak Üstünü dolar veya altına yatır. Bir yıl kullan acemiliğin gitsin Sonra daha güzel bir araba alırsın Naçizane abi tavsiyesi Allah gönlüne göre versin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 1 Mayıs 2020; 12:3:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|