Şimdi Ara

180 derecelik direksiyon ile uyumlu oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, joystickler için konu yeri bulamadım. Benim maalesef ki 180 derecelik bir Snopy direksiyon setim var. Herkes biliyor ki bu direksiyonlar ile ne ETS, ne de City Car Driving gibi oyunlar oynanamıyor çünkü bu tür oyunlar 900 derecelik direksiyon seti istiyorlar. Bende 180 derecelik direksiyon ile uyumlu oyunlar oynamaya karar verdim. Sizce hangi oyunlar 180 derecelik direksiyon destekler? F1 oyunları ve dirt gibi oyunlarla düzgün bir şekilde oynayabilir miyim? Çünkü eskiden NFS MW 2005 ile az buz oynayabilmiştim. Teşekkürler.

• f1 rahat oynarsın, zaten en düşük dereceli araç onlar. ben ets yi gamepad ile bile oynadım, illa iki tur direksiyon döndürmek zorunda değilsin. burada sıkıntılı olan şey derecesinden ziyade markası. arkadaştan snopy direksiyon almıştım, pedal iki günde elimde kaldı.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. ETS 2 için az önce kendi kendime bir ayar denedim ve çok olumlu sonuç verdi :D Cihazı direksiyon değil de joystick olarak seçtim, direksiyon ölü bölgeyi çeyreğe aldım, hassasiyeti de full yaptım ve çok gerçekçi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 27 Eylül 2015; 22:58:27 >
  • Bir de bir şey fark ettim ki neredeyse bütün arcade yarış oyunlarının direksiyonları 180 derece dönüyor. Bu da demek oluyor ki benim direksiyon ile oynayabileceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.