Şimdi Ara

1800 TL sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm DH ailesi başlıkta belirttiğim gibi 1800 tlye sistem önerisi yaparmısınız(sadece kasa cd-dvd-r olmasa da olur donanım kasa PSU anakart işlemci ekran kartı RAM HDD vb yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imzandaki ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

imzandaki ne oldu?

Aha, güzel yerden vurdun. Baltayı taşa vurdu
  •  1800 TL sistem önerisi
     1800 TL sistem önerisi

forumda bi ton konu var, aynı gün içerisinde 3 tane 1800 tl konusu görünce fıttırıyorum ya
    http://forum.donanimhaber.com/m_118846169/tm.htm

şu konudaki yorumları oku sonra soru sor

• Her gün 1800-2000 tl arası en az 3 sistem topluyorum bende burda
  • Kendim için değil arkadaş için topluyoruz imzamda ki benim sistemim duruyor o

• Telden girdiğim için göremedin diğer konuları kusura bakmayın hocam onlara bakayım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SMTSRKY38 S kullanıcısına yanıt
    sadece birazcık araştırmanızı istiyoruz. gün içinde yeri geliyor 4-5 pm alıyorum, sistem tavsiyesi. Bende gelip burdaki konulardan uygun bütçeye göre paylaşılmış sistemleri yönlendiriyorum. özel bir sorun olmadıkça konu açmanız biraz üşengeçliğe döndürüyor olayı . yoksa sistem tavsiyesi yapmayacagımızdan değil..
  • İyide adam sistem toplamayacaksa sistem önerisi neden istesinki.

•  1800 TL sistem önerisi

Baska sitelerden fiyat arastirmasi yaparak 100-150tl daha uyguna toplayabilirsiniz sistemi. Sistemdeki gtx950 sadece yer doldurmak icin koydum, onun yerine Rx470 cok daha iyi bir tercih olucaktir.
  • Herkesin eline sağlık adam almaktan vazgeçiyor sizi ve beni yorarak

• Anlayamadigim cogu kisi ucuz kasa+500/600w psu aliyor kasa 100tl psu 170tl gibi onun yerine direk 300-400tl adi belli (everest/dark/frizby haric) guzel kasa almak mantikli degilmi kendinden 500-600w psu lu kasa cok cok mu pahali zalmanlar gayet guzel mesela 350-500tl arasi

• Bu aralar dolar yüksek. Sistem toplamanızı tavsiye etmem aciliyetiniz yok ise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.