Şimdi Ara

185.000 tl ye araç tavsiyeniz nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efendihazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

Bide bu 2016 model 9bin km de a4 1.4 tfsi var 155.000 tl ye. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

Uzun süre bineceksen o arabada jettadaki dsg şanzıman var,bence ele hacim.temiz xc60 bulursan omurluk binersin.alternatif olarak e 180 iyidir.

hocam şöyle bir şey var yalnız 2016 ve sonrası a4 ler de stronic şanzıman var diye biliyorum dsg yok onlarda
  • Hocam talismanı begenmiyorsanız skoda superb bakın 140 bin liraya 2,el temizleri var.

Markaya para vermeyin SuperB çok donanımlı ve konforlu bir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteklerinizi ve tercihlerinizi belirleyin . Ona göre biz de görüş beyan edelim. Bu şekilde 185.000 e kadar birsürü araç sayabiliriz.

• dostum bende seninle aynı bütçelerde 2.el araç arayışındayım. benim kriterlerim dizel, otomatik, premium hissi veren bir model olmalı. bu bütçeye bmw 520d olur ama km yüksek oluyor. diğer seçenekler 320d, xc60, c200d ve A4. en çok hoşuma giden xc 60 ama benimde korkum bu araçların yürütme masrafları ne olacak!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efendihazretleri

quote:

Bide bu 2016 model 9bin km de a4 1.4 tfsi var 155.000 tl ye. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

Uzun süre bineceksen o arabada jettadaki dsg şanzıman var,bence ele hacim.temiz xc60 bulursan omurluk binersin.alternatif olarak e 180 iyidir.

hocam şöyle bir şey var yalnız 2016 ve sonrası a4 ler de stronic şanzıman var diye biliyorum dsg yok onlarda

S tronicle dsg aynı şanzıman,eskiden beri audideki dsg nin adi s tronictir

• Tercihlerim şu şekilde: otomatik olmalı araç. düşündüğüm markalar audi, bmw,merso, volvo. Bunların haricinde honca crv aklımda var.
    benzinli olacaksa; max 145000 tl ye kadar bakıyorum. ama tabi 5.20i veya e180 tercih edeceksem 170000 tl lere kadar çıkabilirim ama bu modelleri de 2014 öncesi veya 80.000 km üstü istemiyorum. diğer aklımdaki benzinli modeller: (2016/2015) S60 T3 advance, (2016/2015) AUDİ A4 1.4TFSI design, C180 AMG (2015-2016)

dizel olacaksa da 1850.000 tl lere kadar çıkabilirim marka veya modeline göre. A5 TDI, 520d veya xc60 dışında 185.000 TL ye çıkmayı düşünmüyorum. diğer terichlerim (2015/2016) S60 D4 , (2014/2015) A.4 2.0 TDI, A5 2.0 TDI, (2014/2015/2016)C200D AMG, (2016-2017) CRV Exclusive+

Diğer tercihlerim:

.Kullanımdan bahsetmek gerekirse yılda ortalama 20bin-25bin km arası bir yol yapacağım.
    .Donanım paketleri önemli benim için. en ful paket olmasına gerek yok ama en boşu da olmasın.
    .Benzinli modeller için ortalaması 8-8,5 lt lere kadar problem değil. ama ortalama 10lt ve üzeri olanları istemiyorum
    .Sürekli araç değiştiren bir kişiyim. Yani aldıktan sonra bi 5 sene binerim diyemiyorum ama en az bi 2 sene binerim.
    .lokal boyalar, ufak tefek çizikler hiç önemli değil. Kaputu falan değişmiş olmasın yeter benim için
    . Fiyata gelince de illa 185000 tl yi de kullanmak istemiyorum. Mesela bitane advance paket 2015 s60 buldum gayet temiz 106000 tl ye onu düşünmüyo değilim, paranın kalanını da kenara koyarım. Ama olur da temiz 2015 veya 2016 model xc60 bulursam çıkarım o fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostum bende seninle aynı bütçelerde 2.el araç arayışındayım. benim kriterlerim dizel, otomatik, premium hissi veren bir model olmalı. bu bütçeye bmw 520d olur ama km yüksek oluyor. diğer seçenekler 320d, xc60, c200d ve A4. en çok hoşuma giden xc 60 ama benimde korkum bu araçların yürütme masrafları ne olacak!

çok fazla artmış gerçekten fiyatlar, vergisi, bakımı, yakıtı derken insanın çok fazla alternatifi çıkıyo karşısına. Benzin fiyatları biraz makul olsa hiç 2.elini düşünmeyeceğim bile direk benzinli araç alıcam.
  • 3008 alirdim sizin yerinizde olsam

160.000 liste fiyati 155000 e alirsiniz geri kalanida bankada yatirim olarak tutar her ay mazot parasi cikar bir nebze

10-15 bin km ler olsaydi yapicaginiz yol 520i yada e 180 derdim

• mcmvq M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şekilde ise bence çok daha fazla paraları vermeye gerek yok. 100 civarına temiz s60 t3 bulunabilir. Yerinizde olsam alır binerim. 2 senede 50 bin binip satsam makul olur. Ama 2. Elde düşüş yaşatabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

3008 alirdim sizin yerinizde olsam

160.000 liste fiyati 155000 e alirsiniz geri kalanida bankada yatirim olarak tutar her ay mazot parasi cikar bir nebze

Hocam 3008 i gittim test ettim harika bir araç yapmışlar. sürüşü de gayet keyifli ve güzeldi. Fakat gel gelelim peugeot ya o kadar para vermek çok enayilik gibi geliyo bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Bahsettiğiniz şekilde ise bence çok daha fazla paraları vermeye gerek yok. 100 civarına temiz s60 t3 bulunabilir. Yerinizde olsam alır binerim. 2 senede 50 bin binip satsam makul olur. Ama 2. Elde düşüş yaşatabilir

T3 satarken zaten kâr falan beklemiyorum. 3-5 bin tl düşüşler problem değil. Dediğiniz fiyatlara da var 109bin tl ye 2015 advance, 130 bin tl civarına 2016 advance mevcut. bana da mantıklı gelen bu zaten
  • Forester ya da outback uymaz mi ?

• quote:

quote:

Hocam 3008 i gittim test ettim harika bir araç yapmışlar. sürüşü de gayet keyifli ve güzeldi. Fakat gel gelelim peugeot ya o kadar para vermek çok enayilik gibi geliyo bana.

Önyargilari parcalamak atomu parcalamakdan zordur .

Ne diyim siz bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Ne diyim siz bilirsiniz

Kesinlikle hak veriyorum fakat daha yeni bir araç olduğu için fazla olumsuz yorum yok. bu da düşündürüyo beni. Mesela 100bin km üstüne çıktığında bi sıkıntı çıkartır mı çıkatmaz mı onu öngöremiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyim siz bilirsiniz

Kesinlikle hak veriyorum fakat daha yeni bir araç olduğu için fazla olumsuz yorum yok. bu da düşündürüyo beni. Mesela 100bin km üstüne çıktığında bi sıkıntı çıkartır mı çıkatmaz mı onu öngöremiyorum.

Hocam en fazla 2 yil surecem demistiniz fakat bende 130 binde otomatik pejo var hic sorun cikarmadi bendeyken son 30 bin kmde

O is birazda kullaniciya bagli

Fakat audi wv skoda gibi dsg sanzimanlardan uzak durun egerki 100 bin km surmeyi dusunuyorsaniz

Full+full 308 alabilirsiniz 2015 yilin arabasi secildi hatta hic bir sorunuda yok mis gibi araba

Sorunsuzluk konusunda danziman motor elektrik aksam vs kisaca genel olarak bmw markasida iyidir

• Bende yeni araç aldım bu ay. Honda CR-V 1.6 Executive dizel 9 ileri otomatik ve Toyota RAV4 2.5 hybrid premium 4x4 SUV arasında kaldım ve RAV4 aldım çok memnunum Arada yaklaşık 20.000 TL fark vardı. CR-V 195.000 TL RAV4 217.000 TL Araçlar sıfır. İkinci el olarak belki dediğiniz fiyata temiz bulabilirsiniz. Bu arada Peugeot 3008 bi önceki kasasını 2011 yılında sıfır aldım 6 yıl kullandım 160.000 km de geçen ay sattım. Sorunsuz masrafsız çok keyifli bir araçtır.

• Honda crv bence 160hp motora ragmen kasa agirligindan mi yoksa aktarmami kotu bilemiyorum pek keyifli gitmiyor. Daha guclu bir motora ihtiyaci var bence. Oyle olsa bende alirim.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    10 saniye arabanin 0-100Km/H ilk 2 vites 4 ceker kalkar. SUV icin iyi bir performans, kendim kullaniyor olmasam inanacagim forumdaki crv gitmiyor efsanesine.

7GTronic Mercedeslerden uzak dur derim.

Su konuda uyarayim, crv her konuda iyidir ama izolasyon konusu da mercedes bmw binecegim diyen adami rahatsiz eder.

Rav4 guzel ama MTV si uzer. O MTV farkina yilda 12 Depo yakit farkediyor. CrV ile 1 depo ile 800km yaparsin 750den hesaplasan 9.000KM yilda yakit masrafini MTV odemek cok anlamli degil.

Rav4 alana hayirli olsun derim ama ulkemizde plugin olmayan hibrid almanin hic bir ekonomik cikari yok.
    Uzerine 20.000 ek maliyet ve ikinciel sorunlari da cabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 26 Aralık 2017; 12:20:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.