Şimdi Ara

185.000 tl ye araç tavsiyeniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. yaklaşık olarak 185.000 tl bütçem var. bu aralar araç piyasasından yeni modellerden çok uzak kaldım o yüzden fikirlerinizi alayım dedim. Sizce en mantıklı tercih ne olur bu bütçeye göre ?

aklımda 2015 XC60 var ama nedense araç biraz boş geldi gözüme. xc60 hakkında görüşleriniz nelerdir?

• 3008 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    aslına bakarsan çok hoşuma giden bir araç ama peugot ya o para verilir mi diye düşünmüyorum değil açıkçası. aslında marka dan çok premium hissini sonunda kadar yaşayabilceğim konforlu bir araç istiyorum
  • 2012 Jaguar XF 2.2D

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

3008 öneririm

Sen o parayı bu arabaya verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

3008 öneririm

Vermem ama millet 3008 hastası burda arabaya kötü dersem taşlarlar beni

• Ben premium ve sıfır alacak olsam, 1.18i (%60), cla 200 (%20) ya da a3 (%20) seçerdim muhtemelen.

Premium dışı sıfır otomobil alacaksam Passat (%20), Superb (%40) veya Opel Insignia (%40) tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

3008 öneririm

Başka sorum yok

• 10 daha cikabilirseniz c180 oneririm sıfır

• O paraya premiumdan başka araca bakmayın derim. Volvo S60 hatta S80, BMW 520i, E180 falan bakın, yazık günah kutu gibi araçlara vermeyin o kadar paraları.

• Renault talisman

• Hocam hangi sınıf bir araç bakıyorsunuz dizel-benzin sıfır-2.el vs biraz detay verirseniz daha iyi tavsiyeler gelecektir. Böyle pert kayıtlı Camaro al diyenden tutun gırtlak dolusu Duster al kalanını bankaya yatır tavsiyelerine kadar gider.

• 1 duster+1 sandero

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Hocam hangi sınıf bir araç bakıyorsunuz dizel-benzin sıfır-2.el vs biraz detay verirseniz daha iyi tavsiyeler gelecektir. Böyle pert kayıtlı Camaro al diyenden tutun gırtlak dolusu Duster al kalanını bankaya yatır tavsiyelerine kadar gider.

haklısın hocam 0 almayacağım temiz bir 2.el olabilir. sınıflardan pek anlamam aslında ama üst sınıf bir sedan ya da suv düşünüyorum sedan olarak aklımda c200,c180, 2016 s60, a4 yada düşük model bir a5, 3.20 veya düşük model bir 5.20
    suv olarak ise 2015 model xc60, crv, tiguan düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

3008 öneririm

Sorma zaten o kadar önerilmiş ki aklımı çelmedi değil. Aslında çok beğendiğim bir araç ama peugeot a o para verilir mi işte ona hiç emin değilim

• C200d al 2.el temiz yok mu o paralara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Ben premium ve sıfır alacak olsam, 1.18i (%60), cla 200 (%20) ya da a3 (%20) seçerdim muhtemelen.

Premium dışı sıfır otomobil alacaksam Passat (%20), Superb (%40) veya Opel Insignia (%40) tercih ederdim.

sıfır almayı düşünmüyorum. zaten içi geniş konforlu olsun istiyorum o yüzden 1.18 cla a3 gibi modeller düşünmüyorum onun yerine düşük model bir 520, c200 veya a4 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

C200d al 2.el temiz yok mu o paralara?

var da aklım s60 ta çok kalıyo ya
  • S60 ve xc60 diğer seçeneklerinize göre daha güvenlidir. Hatta alacağınız arabanın büyük ihtimalle 2015-2016 model yılı civarında olacağını düşünürsek, rakiplerinden çok daha üstündür.

Konfor konusuna gelince, volvo'lar dünya genelinde rahat koltukları ile ünlüdür. Süspansiyon sertlikleri, yalıtım, ses sistemi gibi etmenleri ise en iyi şekilde her arabayı ayrı ayrı sürerek kıyaslayabilirsiniz. Çünkü bu konularda herkesin düşüncesi farklı oluyor.
    Volvoların özellikle iç tasarımları sade olur, bu sebepten dolayı gözünüze boş gibi gelmiş olabilir. Ama gidip en standart donanımlısına bakmışsanız; bu sınıfta bir araba alıp da standart donanım almak yakışmaz . 1-2 sene geriye gidip full donanımlı almak arabanın vereceği zevki artırır.

Son olarak uzun süreli biniciyseniz volvo s80'lere de bakabilirsiniz. Son üretildiği sene olan 2016 modeller bütçenize uyuyor. Volvo'nun geçen seneye kadar en üst sınıf sedanı idi. Tabii yukarıda bahsettiğim donanım olayı yine önemli bir etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 18 Aralık 2017; 23:51:2 >

• crv-xtrail-s60, belki c185 bla bla bla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.