Şimdi Ara

185.000 tl ye araç tavsiyeniz nelerdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defiant82

Bi de milletde para yok derler ne güzel muhabbetler dönüyo rav4ler crvler 5.20ler 217000e rav 4 2.5 premüum araçlar vay be

sana zorla okutuyorlar herhalde burada yazanları çünkü eğer öyle değilse seni ilgilendirmemesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

ötv indirimi dediğiniz engelli indirimi sanırım. Bu genel bir şey değil.(gerçi bizim ülkemizde çok fazla engelli ötv indirimli araç satılıyor galiba) Bu yüzden crv ile rav4 kıyaslanmaz. Crv alınır.
    Bu arada lafı gelmişken düşüncemi belirteyim. Lüx araçda engelli ötv mtv indirimi olmamalı. Memleketimizde tekerlekli sandalye bile alamayacak durumda olan engellilere daha fazla yardım edilmeli. Yanlış anlaşılmasın. Ekonomik araçlarda engelli indirim oranı arttırılmalı. Gerçekçi olunup, sürgü kapılı araçlara devlet teşvik bile vermeli.
    Aksi halde zaten ailenin yüksek fiyatlı sıfır alacak durumu varsa alıyor. Ve ailedeki engelli bir nevi kullanılmış olunuyor ve araçdan diğer fertler yararlanıyor.

yok hocam arkadaş hybrid araçlara tanınan ötv teşviğinden bahsediyo. o bahsettiğiniz engelliye ötv muafiyeti de 1.6 motor ve aşağısı için geçerli zaten

• 2012 model değil ki baktıklarım 2017 model. ya hadi diğer malzeme kalitesi neyse de o ekran çok kötü gerçekten ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bi de milletde para yok derler ne güzel muhabbetler dönüyo rav4ler crvler 5.20ler 217000e rav 4 2.5 premüum araçlar vay be

sana zorla okutuyorlar herhalde burada yazanları çünkü eğer öyle değilse seni ilgilendirmemesi lazım

Neyi okuyup okumayacağıma sen mi karar vereceksin hadi bakim naşşşşş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

ötv indirimi dediğiniz engelli indirimi sanırım. Bu genel bir şey değil.(gerçi bizim ülkemizde çok fazla engelli ötv indirimli araç satılıyor galiba) Bu yüzden crv ile rav4 kıyaslanmaz. Crv alınır.
    Bu arada lafı gelmişken düşüncemi belirteyim. Lüx araçda engelli ötv mtv indirimi olmamalı. Memleketimizde tekerlekli sandalye bile alamayacak durumda olan engellilere daha fazla yardım edilmeli. Yanlış anlaşılmasın. Ekonomik araçlarda engelli indirim oranı arttırılmalı. Gerçekçi olunup, sürgü kapılı araçlara devlet teşvik bile vermeli.
    Aksi halde zaten ailenin yüksek fiyatlı sıfır alacak durumu varsa alıyor. Ve ailedeki engelli bir nevi kullanılmış olunuyor ve araçdan diğer fertler yararlanıyor.

ÖTV engelli indirimi değil hybrid ÖTV teşviği diye açıklama yapacaktım ama bide RAV4 le CR-V kıyaslanmaz CR-V alınır diyince yeni nesil hybrid araçlar hakkında pek bilginizin olmadığı anlaşılıyor. Gerçi yeni yeni yaygınlaşıyo pek bilinmiyor ama araştırın bakın farklı ve keyifli araçlar.

• abi Subaru outback al olayı bitir ömür boyu binersin bu arabaya öyle cello mello suvlara benzemez bu subaru bu subaru kendi 4çeker sistemi var dağ bayır gez dolaş tren vagonu gibi araba 2 aile sığar içine kesinlikle paranın damlasına kadar hak eden bi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: barcan61

abi Subaru outback al olayı bitir ömür boyu binersin bu arabaya öyle cello mello suvlara benzemez bu subaru bu subaru kendi 4çeker sistemi var dağ bayır gez dolaş tren vagonu gibi araba 2 aile sığar içine kesinlikle paranın damlasına kadar hak eden bi araç

Bi arkadaşım almış aklıma girdi almaya karar vermişken 2.el olayı çok düşündürdü ve vazgeçtim ama araç gerçekten muazzam

• quote:

abi Subaru outback al olayı bitir ömür boyu binersin bu arabaya öyle cello mello suvlara benzemez bu subaru bu subaru kendi 4çeker sistemi var dağ bayır gez dolaş tren vagonu gibi araba 2 aile sığar içine kesinlikle paranın damlasına kadar hak eden bi araç

subarunun bu modelini daha önce duymadığım için utandım kendimden. youtube daki videolarını falan izledim inanılmaz bir araç gerçekten. 2016 modeli sadece 1 adet var o da 187 bin tl. çok fazla geldi bana. 2. eli bu kadar ölü olan bi araca bu kadar vermek. çok değil ya 175 falan olsa hiç düşünmeyeceğim gerçekten. crv falan hikaye bunun yanında
  • Fake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

eleye eleye şu araçlarda karar kıldım hangisinı tercih ederdiniz ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-aciliyetten-uygun-fiyatli-s60-d4-advance-sunroof-hayalet-ekran-513387208/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-eren-otomotiv-den-2016-honda-cr-v-1.6-i-dtec-executive-otomatik-504170931/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2016-volvo-s60-1.5-advance-hatasiz-27.000-km-508626659/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-zgaraj-dan-2014-a5-2.0-tdi-y.servis-bakimli-78.000-km-de-bayi-505417940/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-e180-hatasiz-kazasiz-510214213/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-gt-line-4-ay-ispark-ucretsiz-15.000-bakim-yapildi-13.820-km-509034135/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-17.000-km-a4-1.4-tfsi-150-hp-design-s-tronic-hatasiz-511442639/detay

bu araçları sadece model olarak baz alırsak tercihim A5 tdi- s60 dizel versiyonları olurdu. s60 benimde hoşuma giden bir araç fakat bagajı çok küçük bilgin olsun.benim bagaja ihtiyacım oldugundan s60 bakmıyorum. ayrıca mercedes E180 yakıt tüketimi çok fazla olur şehir içi 10-11 lt aşağı yakmaz. benzinli olsun dersen A4 derim. araba işi çok zor bende aylardır bakıyorum sonu hayırlı olur inşallah :)

aklıma gelmişken neden 2014-2015 model bmw 320d bakmıyorsun bütçe dahilinde temizini bulursun ;)

• peugeot 3008

yeni megan hb

infinity q30

• 2.el alacaksan Arteon 1.5 öneririm ..

Sıfırları bütçeni aşabilir ..

• mcmvq M kullanıcısına yanıt
    valla güzel abim bu arabayı alırsan yarın satmak için almıcaksın bi de bu arabayı binceksin park ettiğinde giderken geri dönüp bakıcaksın subaru bu boxer motor teknolojisini araştır yatay motor var araba da uçsa bile motor döner dağılmaz volvo xc60 ne özelliği var 4 çeker bile değil virajlar da ne güvenliği var ben de forester xt vardı 140 viraja giriyordum 1.700 kilo arabayla bu araba a noktasından b noktasına giderken en keyifli sürüşü verir zevklidir araba kullandırmayı sevdirir . istersen 2017 makyajlı sıfır subaru xv lere bak sıfır dolusu 140 olması lazım en boşunda bile prestij araçlarda olmayan güvenlik sistemi var sen de aile varsa zaten subarudan başka çaren yok. eyeslight sistemine bak adamlar bu sistemler subaru araçlarla yapılan kaza oranını düşürdüler araştırmada

• O kadar para verirken boşverin çoğu sıfır arabayı eğer ki sıfır araba takıntınız ya da takıntı kelimesindense isteğiniz yoksa.Premium marka ve modellere yönelin,ülke şartlarında zor olsa da kendinizi şımartın.Tavsiyem Mercedes E , BMW 5 (Çok güzel kombinasyonlar ile satın alınabilecek bir araç) tarzında araçlardan yana tercihinizi kullanmanızdır.Ne alırsanız alın iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• quote:

valla güzel abim bu arabayı alırsan yarın satmak için almıcaksın bi de bu arabayı binceksin park ettiğinde giderken geri dönüp bakıcaksın subaru bu boxer motor teknolojisini araştır yatay motor var araba da uçsa bile motor döner dağılmaz volvo xc60 ne özelliği var 4 çeker bile değil virajlar da ne güvenliği var ben de forester xt vardı 140 viraja giriyordum 1.700 kilo arabayla bu araba a noktasından b noktasına giderken en keyifli sürüşü verir zevklidir araba kullandırmayı sevdirir . istersen 2017 makyajlı sıfır subaru xv lere bak sıfır dolusu 140 olması lazım en boşunda bile prestij araçlarda olmayan güvenlik sistemi var sen de aile varsa zaten subarudan başka çaren yok. eyeslight sistemine bak adamlar bu sistemler subaru araçlarla yapılan kaza oranını düşürdüler araştırmada

Yok zaten şunu gördüm xc60 la karşılaştırınca outback bariz üstün çıkıyor. ayrıca subaru alırsam outback alırım hocam ya bambaşka bir araçmış beni benden aldı. ayrıca xv de dizel seçeneği yok.
    Bana çok mantıklı geldi outback. normalde en fazla 2 yılda bir araç değiştiririm ama outback alırsam uzun bir süre satmam zaten. Ama yarın bi gün ev alacak olurum veya paraya ihtiyacım olur da satmam gerekirse ne kadar kayıp yaşarım. o beni çok düşüdürüyo işte. bi de 2017 modeli bütçemi çok aşıyo şu an 2.el bile olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖylesineOlalım

O kadar para verirken boşverin çoğu sıfır arabayı eğer ki sıfır araba takıntınız ya da takıntı kelimesindense isteğiniz yoksa.Premium marka ve modellere yönelin,ülke şartlarında zor olsa da kendinizi şımartın.Tavsiyem Mercedes E , BMW 5 (Çok güzel kombinasyonlar ile satın alınabilecek bir araç) tarzında araçlardan yana tercihinizi kullanmanızdır.Ne alırsanız alın iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

yok hiç 0 araç bakmıyorum zaten. E kasa değil de düşük km 5.20i araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmvq -- 27 Aralık 2017; 1:18:43 >
  • Premiumlardan sonra subaru outback in iç mekan kalitesi tatmin etmez. Dört çeker sistemine lafım yok ama. Şu bilgiyi buraya da yazayım yeni a4 te kullanılan şanzıman dl382 kodlu 400 nm dayanımlı yağlı kavrama, şuana kadar sorun yaşayan duymadım inşallahta yaşamayız :). A4 hakkında sorularınız olursa yanıtlayabilirim kullanıcısı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

S60 T3 Advance + Elite paket, sıfır km. Ocağa kalmayın.
    https://assets.volvocars.com/tr/~/media/turkey/downloads/pricelist/fiyat-listesi/2017-aralik-kampanyali-yeni.pdf

Vay be haziranda 125'e veriyorlardı. Şimdi 150 olmuş. 6 ayda 25 bin zam gelir mi? Geliyormuş.
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    130'a kadar düşüyorlar elde kalan 2017'ler için.
  • Opel Insignia Grand Sport

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.