Şimdi Ara

185.000 tl ye araç tavsiyeniz nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• S60 T3 Advance + Elite paket, sıfır km. Ocağa kalmayın.
    https://assets.volvocars.com/tr/~/media/turkey/downloads/pricelist/fiyat-listesi/2017-aralik-kampanyali-yeni.pdf
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

S60 ve xc60 diğer seçeneklerinize göre daha güvenlidir. Hatta alacağınız arabanın büyük ihtimalle 2015-2016 model yılı civarında olacağını düşünürsek, rakiplerinden çok daha üstündür.

Konfor konusuna gelince, volvo'lar dünya genelinde rahat koltukları ile ünlüdür. Süspansiyon sertlikleri, yalıtım, ses sistemi gibi etmenleri ise en iyi şekilde her arabayı ayrı ayrı sürerek kıyaslayabilirsiniz. Çünkü bu konularda herkesin düşüncesi farklı oluyor.
    Volvoların özellikle iç tasarımları sade olur, bu sebepten dolayı gözünüze boş gibi gelmiş olabilir. Ama gidip en standart donanımlısına bakmışsanız; bu sınıfta bir araba alıp da standart donanım almak yakışmaz . 1-2 sene geriye gidip full donanımlı almak arabanın vereceği zevki artırır.

Son olarak uzun süreli biniciyseniz volvo s80'lere de bakabilirsiniz. Son üretildiği sene olan 2016 modeller bütçenize uyuyor. Volvo'nun geçen seneye kadar en üst sınıf sedanı idi. Tabii yukarıda bahsettiğim donanım olayı yine önemli bir etken.

Volvonun kalitesini ve rahatlığını biliyorum geçen sene 2014 model t4 s60 vardı satmak zorunda kalmıştım. s80 nin dış tasarımını beğenmiyorum pek o yüzden s80 düşünmüyorum. XC60 aslında ilk tercihimdi fakat galeride gittim gördüm hiç suv havası vermedi bana iç hacmi bikere s60 ile aynı sadece yerden 30-40 cm daha yüksek ve bagajı daha geniş gibi geldi. Onun haricinde kafamı bulandıran diğer şey volvoların 2.el piyasasının kötü olması. Alacağım aracı daha almadan satmayı düşünmüyorum ama yarın bi gün satmak zorunda kalırsam zorlanacağımı biliyorum. bu yüzden 2016 A4 ve 2015-2016 c200 de düşünüyorum. diğer yandan da bunlarla hiç uğraşmıyım gidip en ful paket crv alayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-tucson-en-ful-olani-ici-bej-deri-510381895/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-audi-a6-510135311/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gurkan-oto-dan-2013-bmw-5.20d-boyasiz-hatasiz-borusan-bakimli-487093333/detay

Tercihlerim bu modellerden olurdu. Tucson premium değil fakat hoşladığım bi model.

audi ve bmw güzel araçlar fakat bu kadar para veriyoken de bu kadar yüksek km almak istemiyorum hocam ya bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama biraz temiz olsun istiyorum araç

• quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-tucson-en-ful-olani-ici-bej-deri-510381895/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-audi-a6-510135311/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gurkan-oto-dan-2013-bmw-5.20d-boyasiz-hatasiz-borusan-bakimli-487093333/detay

Tercihlerim bu modellerden olurdu. Tucson premium değil fakat hoşladığım bi model.

audi ve bmw güzel araçlar fakat bu kadar para veriyoken de bu kadar yüksek km almak istemiyorum hocam ya bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama biraz temiz olsun istiyorum araç

Düşüncenizde gayet tabii haklısınız. Az para vermiyorsunuz. Daha az km olanları zorlayarak bulabilirsiniz. Ben detaylıca bakmadım yani. Biraz temiz baktım örnek olarak verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2016 model 17bin km de advance paket s60 t3 var bir bayide. herhangi bir hasarı yok. 115bin tl ye bırakıyorlar. Bunu alayım diye düşünüyorum düşünceniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmvq -- 22 Aralık 2017; 0:8:46 >
  • quote:

2016 model 17bin km de advance paket s60 t3 var bir bayide. herhangi bir hasarı yok. 115bin tl ye bırakıyorlar. Bunu alayım diye düşünüyorum düşünceniz nedir ?

Son derece mantıklı.
  • BMW 4 serisine bakın . Efsane bir araç .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden nereye geldik ya adam 185 bin yazmış 1 yıl önce olsa herkes bmw mercedes yazardı şimdi 3008 le renolar tavsiye ediliyor. Allah sonumuzu hayretsin arkadaş bu araç satışları ne zaman düşecek

• 2016 e180 elite

• 2015 mercedes E180
    2015 bmw 520i
    2014 audi a6 sedan
    2016 bmw x1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 23 Aralık 2017; 14:5:59 >
  • Hocam yakıtla pek probleminiz yoksa patlatın bir f10 520i şanınız yürüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 23 Aralık 2017; 12:29:5 >
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    bitane buldum 520i 60bin km de 2014 model 156 bintl istiyolar. ama yakıtı nedir bilemiyorum. 8-8.5 lt önemli değil de. 10 lt nin üzerine çıkıyorsa sıkıntı
  • Bide bu 2016 model 9bin km de a4 1.4 tfsi var 155.000 tl ye. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

2015 mercedes E180
    2015 bmw 520i
    2014 audi a6 sedan
    2016 bmw x1

x1 baktik bugun tam bir fiyasko bence...premium hissiyati yok karsilastirdiginiz diger araclara gore.
  • quote:

Bide bu 2016 model 9bin km de a4 1.4 tfsi var 155.000 tl ye. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

Uzun süre bineceksen o arabada jettadaki dsg şanzıman var,bence ele hacim.temiz xc60 bulursan omurluk binersin.alternatif olarak e 180 iyidir.

• quote:

bitane buldum 520i 60bin km de 2014 model 156 bintl istiyolar. ama yakıtı nedir bilemiyorum. 8-8.5 lt önemli değil de. 10 lt nin üzerine çıkıyorsa sıkıntı

İstanbuldaysanız şehir içi 10-11 yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

quote:

İstanbuldaysanız şehir içi 10-11 yakar

istanbulda değilim. genelde uzun yol yaparım zaten. Ama şöyle bir şey var bugün bir test sürüşü yaptım ankarada. ortalama 30 km hızlda yakıt tüketimi 6.7 lt gösteriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendihazretleri

quote:

Bide bu 2016 model 9bin km de a4 1.4 tfsi var 155.000 tl ye. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

Uzun süre bineceksen o arabada jettadaki dsg şanzıman var,bence ele hacim.temiz xc60 bulursan omurluk binersin.alternatif olarak e 180 iyidir.

xc60 olsa zaten başka araç bakmıcam satmayı bile düşünmem 5-6 sene binerim. Ama xc60 yok piyasada 2015 model ve üstü bakıyorum. Bir kaç tane var ama boş paket onlar da
  • A4 avant allroad quatro

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.