< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
185/65 R15 Kış Lastiği Tavsiyesi
-
-
Falken kış lastiği petlas tarafından üretiliyor. Lassa snoways öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle teşekkür ederim.
Lassa snoways 4 testlerine baktığımda Falkenden daha alt sıralarda sonuç aldığını gördüm o yüzden şüpheye düştüm.
İlk olarak ben de Lassa almayı düşünmüştüm.
-
Hocam teşekkür ederim.
Değerleri biraz kötü geldi bana ama araştırayım.
Kütahya olunca insan çekiniyor tabi ama bence 4 mevsim de alınabilir Falken'in. HS01 eski model kışlıkta bu yeni. 4 mevsimde de AS220 yeni ama daha gelmemiş. Ben Astra'ya taktım AS210 17 jant ve kuru performansından fena memnunum ki söktüğüm set good year effiency grip1'di yani. Kış lastikleri yazın sıkıntı ama 4 mevsimi beğeniliyor Falken'in ve ben yazın sıkıntı çıkarmaz öyle ses falan da yapmaz diyorum. Good year almadan önce 50 yere sormuştum ne üretimi diye? Slovenya bulunca almıştım yani GY'nin de yerli üretimi var. Yeni aldığım lastikler TR üretim ama GY'deki gibi TR üretimse 3 oluk kötü, Avrupa ise 4 oluk iyi durumu yok.
www.pttavm.comFalken 18565 R15 88T Eurowinter HS02 Oto Kış L - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/falken-185-65-r15-88t-eurowinter-hs02-oto-kis-lastigi-uretim-yili-2023-p-678403030www.pttavm.comFalken 185/65 R15 TL 88H EUROALL SEASON AS210 - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/falken-185-65-r15-tl-88h-euroall-season-as210-dort-mevsim-lastigi-2023-p-633208581buradan da 210 220 karşılaştırması yapabilirsin karda 210 iyi zaten 220'nin tipini kimse beğenmemiş ve wear dediği ömür o desenle gitmez tabi.
alltyretests.comFalken Euroall Season AS210 Test, Review & Ratings - Is It Good All Season Tire? | AllTyreTests.comhttps://alltyretests.com/falken-euroall-season-as210-test-review/alltyretests.comFalken Euroall Season AS220 Pro Tests, Review & Rating - Is It Good All Season Tire? | AllTyreTests.comhttps://alltyretests.com/falken-euroall-season-as220-pro-tests-review/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 22 Kasım 2023; 15:40:30 >
-
İnceleyeyim hocam teşekkür ederim öncelikle.
Kütahya’nın kışını çevremde kim varsa övdü o yüzden çekiniyorum ben de dediğiniz gibi.
Yazlık lastiklerim iyi olmasa 4 mevsim düşünecektim ama yazlıklarım iyi olduğu için 4 mevsime pek yönelmedim.
Hankook winter i’cept rs3 ve Falken eurowinter hs02 arasında gibiyim şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patikliağa -- 22 Kasım 2023; 18:21:16 >
Launfenn kullandım ben Hankook'un yan firması göya performans için olanı. koronada araba kapıda yatınca bir senelik lastikler tutmaz oldu kuruda direkt değiştirdim ondan good year aldım bak onu 3 sene kullandım yazlık olmasına rağmen kış bile ama tabi Konya ile Kütahya aynı olmaz. Falken'den git bence Hankook uzun ömürlü olmayabilir gerçi neden yatsın kapıda ama bana garip gelmişti yepyeni lastik bir anda bozulunca.
-
Doğru hocam haklısınız uzun kullanabilmek de önemli. Testler sonuçta taze lastikler ile yapılıyor.
Ben şu an Konya’da ikamet ediyorum. Yıllardır kış lastiği almadım merkezde yağış pek olmuyor malum. Olduğunda da araba evin önünde yatıyor. Fakat şimdi aktif olarak her gün sabah erken saatlerde işe gitmek için arabaya ihtiyacım olacak.
Yeni lastik hızlıca performans azalması gösterse gerçekten üzer insanı ve tehlikeli de.
Merhaba hocam ne yaptınız aldınız mı bende Eskişehir kışına hazırlanıyorum ebatlarımız aynı kumho lastikleri araştırıyorum.
Hocam merhabalar.
Falken kışlık lastik sipariş verdim daha gelmedi, Kumho hiç araştırmadım açıkçası.
Hankook ve Falken arasında kaldım.
İkisi de işimi görür diye düşündüm. Hankook alacakken taksit konusunda sorun yaşadım ondan Falkende karar kıldım.
Hayırlı olsun yağmurlu hava da b etiketi var yalnız piyasada hep 2022 üretimli var
Teşekkür ederim.
Hangi markadan bahsediyorsunuz hocam anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X