Şimdi Ara

18650 pil kullanan powerbank var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir powerbank almak istiyorum. Elimde eski 20.000 mah xiaomi modeli vardı, kapasitesi baya düştü. Dedim içini açayım pilleri başka bir yerde kullanırım fakat içinde telefon pili tarzı lityum pil vardı. Sanırım bunu bir yerde kullanmam mümkün olmayacak.

Peki şu anda piyasada satılan ve 18650 pil kullanan powerbank var mı? Örnek model ya da ilan yollayabilir misiniz? En azından ileride tamamen çöp olmaz.

• elinizdeki powerbankte li po piller var bu pilleride yeniden kullanabilirsiniz sadece kullanmak biraz daha zor ve biraz daha riskli piller.Eski powerbankler genelde 18650 kullanırlardı veya kalın kasalı powerbanklerde 18650 pil olduğunu tahmin edebilirsiniz ancak içeriğini üretici belirtmedikçe bilemezsiniz böyle bir kaynak olduğunu sanmıyorum.Elinizdeki piller çöp olmuş diyemeyiz orijinal xiomi ise hala kullanabilirsiniz hücreleri nikel şeritlerinde düzgünce kesmeli ve sıkıntılı hücreyi çıkararak seri paralel durumuna dikkat ederek kullanabilirsiniz mesela 20 000 değilde 16000 e düşürebilirsiniz ancak bu hücrelerin sağlığına bağlı sağlığı azalımış hücreyi yine aynı bir 18650 pil gib ikullanabilirsiniz ancak darbelere çok hassasdır ve patlama yanma riski yüksek pillerdir dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 17 Şubat 2025; 14:5:5 >
  • Beğendiğiniz ürünlerin adının yanına disassembly ekleyip internette arayın,

yeni bir cihaz değilse, içinin görüntülerine ulaşılıyor. Bi de var bükme testi, o başka dünya.

• hocam bms devresi alıp kendiniz yapabilirsiniz elektronik beceriniz var ise

• Senin işini görecek cihaz Xtar PB 2.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18650 li-on pil şarj etmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.