Şimdi Ara

18999 TL Asus TUF Dash F15 FX516PM-AZ077 Intel Core i7 11370H 16 GB 512 GB SSD RTX 3060 240 Hz FreeD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 4C 8T. Single core performansı 5000 serisine eşdeğer olsa da 4C 4C'dir maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasası falan çok şık ya😍. Gpu 80/85w. 16gb lehimli ram(bir tane de boş slot var.). Stres testinde güzel sonuçlar almış. Technopat incelemesi aşağıda:

https://www.technopat.net/2021/08/18/asus-tuf-dash-f15-incelemesi//

• Ram 8+8 ve bir tanesi lehimli.

• numerik klavye olsa kesinlikle sıcak fırsat derdim

• Bu laptopu ben kullandim. Oyun performansi cok iyi, isinma olarak kasasina gore cok serin calisiyor gercekten sasirirsiniz, kamera yok bu bana gore bir eksi ancak hayatimda gordugum en uzun pil sureli bilgisayarimdi. 9 saat civari pili gidiyor, 6 saat civari internet acik kullanimda. Parasini hak eder mi derseniz bu fiyatlari hak etmiyor. Ben kasimda amazon.co.uk dan 10000TL ye almistim sonra sorun yasayinca iade ettim simdi Razer 2021 Blade 15 kullaniyorum ve memnunum.

• spintirea kullanıcısına yanıt
    10.000 liraya çok ucuza almışsınız. Bir de laptopu hem övüp hemde sorun yaşadığınızı yazmışsınız. Sorun neydi?

Razer da epey pahalı cihazlar üretiyor bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam ben aldigimda dolar filan ucmamisti boyle. Sorunum suydu; birkac gun kullanimdan sonra bir gun boyunca bilgisayari acamadim. Tusuna basiyordum acilmiyordu bildiginiz. Sonra amazona durumu yazdim iade olusturdular. Kargo yapacagim gun bi deniyeyim dedim pc calisti ama yine de iade ettim sonra tekrar sorun yasayabilirim diye. Iade sonrasi kapali kutu razer aldim sari siteden ve simdilik memnunum. Umarim sorun yasamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.