Şimdi Ara

19 mayıs ingilizce tıp mı hacettepe diş mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 9800 sıralamam var sizce napmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsunlu musunuz?Anladığım kadarıyla Hacettepe olması aklınızı çeliyor
  • ooollliiieee O kullanıcısına yanıt
    Samsunlu değilim de babaannem anneannem falan hep Amasyada. Yakın olması avantaj ve evet hacettepe biraz çekiyor.

• Kardeşim tıp mı istiyorsun diş mi istiyorsun ona karar ver önce ikisi de istenmeden yapılacak işler değil ve birbirinden çok çok farklı bölümler

• Dt.brs D kullanıcısına yanıt
    Hocam insan her şeye alışıyor ve çalıştıktan sonra yapılmayacak şey degil ikisi de. Teferruata girersen her şey farklı her şey zor. İnsan isteklerini yönlendirebilir bu konuda kendini esnek tutmalı koşullara uyum sağlayabilmeli, canlıyı hayatta tutan şey adaptasyon yeteneği zaten.

Bu durumda benim arada kaldığım şey şu, dişi en iyi yerde okumak mi yoksa ortalama bi yerde tıp okuyup doktor olmak mı?

• Dt.brs D kullanıcısına yanıt
    Sen muhtemelen diyorsun ki adama bak bi hayali yok burda meslek kıyasına giriyor. Yahu tabiki de hayalim var ama gerçekler hayallerin önüne geçiyor bazen. Benim asıl hayalim kuantum bilgisayarlarla astronomik modellemeler fiziksel modellemeler yapmak ama yetmiyor işte sadece hayal kurmak. Ülke şartları bunun önüne geçiyor. 100 kişiden 1 kişi ulaşıyor hayaline.

• Hayatın boyunca yapacağın şeyi insan herşeye adapte olur diyerek hafife alma. Adapte olamazsamı da bir düşün derim ama soruna gelecek olursak ben tıp derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.