dışar gezerlerken 2 sevgili bizim içimiz gidiyor neden bizim yok ha..
hiç üzülmeye değmez
evlenmeden önce 10 tane kız arkadaşı değiştirenlerin boşanma oranı ve huzursuzluk oranları ile hiç arkadaşı olmayanlarınkini karşılaştır
Bu forumun niye bu kadar üyesi var sanıyorsun, herkes sen gibi forumda
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
hiç üzülmeye değmez
evlenmeden önce 10 tane kız arkadaşı değiştirenlerin boşanma oranı ve huzursuzluk oranları ile hiç arkadaşı olmayanlarınkini karşılaştır
züğürt tesellisi Bulundu!
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım Bu forumun niye bu kadar üyesi var sanıyorsun, herkes sen gibi forumda
quote:
Orijinalden alıntı: KaBaRtMa_ToZu
quote:
hiç üzülmeye değmez
hiç züğürt tesellisi felan değil
piyasada kızmı yok arayana
quote:
quote:
hiç üzülmeye değmez
kız bolda belki arkadaşın istedigi türden yok bende 19 yaşıma geldim benımde yok ama kafama takmıyorum bu yaşta kız dırdırı çekmeye deymez hayat güzel
ben yakışıklıyım ama teklif etmem kimseye
Umudunu kes bence
quote:
quote:
hiç üzülmeye değmez
@4.90
Yeme bizi ya , yakışıklıyım dio hala , seni 1 kız kesmez zte , gerçi kızda yenmez ama
her hafta 3-5 teklif alıyorum işler fena değil yani
Aynen kardeşim benimde durum malesef aynı. Benim esas problemim özgüvensizlik ve korku. Ortaokuldan beri hiç bi kızla muhabbetim olmadı, normal olarak kız arkadaşım bile olmadı. Bana kızlar uzaylıymış falan gibi geliyor, yani nelerden hoşlanırlar, nelerden hoşlanmazlar hiç bilmiyorum. Zaten bu sene de üni. olmazsa benim kız arkadaş işi ilelebet yatacak...
quote:
Orijinalden alıntı: 4.90 tl
Burda işin ne ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: 4.90 tl her hafta 3-5 teklif alıyorum işler fena değil yani
Arkadaş kızdan bahsetmiş ellerinden bahsetmemiş.Bu arada akşam ki videoları izle olmadığına şükredersin.
quote:
Orijinalden alıntı: 4.90 tl
erkeklerden mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme