Şimdi Ara

19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mavi gözlü sarışın biriyim. Gözlük kullanıyorum. Boyum 1.81 ve kilom 77. Tipim normal denebilir. Evet biraz asosyalim. Kız arkadaş edinmem için taktik verirseniz sevinirim.

• bu şarkıyı dinle tek sevgilin hoperlorler olacak vahuu titresin camlar uçsun pencereler yehuuuu

• Gözlük kullanınca ne oluyor, bırak onlar erkek arkadaş edinmeye çalışsın.
  • Mavi göz sarı saç ve svegili yok öyle mi
    C S B

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    istersen özelden resim atarım
  • Sosyalleşmeyi denesen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 1 Ağustos 2017; 22:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka aramayı bıraktığın an bulacaksın doğanın kanunu budur tecrübeyle sabittir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    7 ay önce açıldı
    Yaş 23 hiç olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 26 yaşında eline kız eli değmeyen var, haline şükret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal olsam bile kızlara nasıl açılacağımı bilmiyorum.

• 24 yasindan bildiriyorum daha elime kiz eli degmedi hatta normal kiz arkadasim bile olmadi.

Sosyal ol kendin ol kizlara sevgili gozuyle bakma sevgili arama yani arkadas gibi takil illa bi kiz senden hoslanir.

Ama iste sosyallik kismini halletmek sıkıntı ortam kurman lazim. Bi de cekin utangac fazla efendi olmayin az yırtik olun.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Hocam insan güvenemiyor çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.Bir kızdan hoşlandığım zaman kime anlatacağım nasıl tavsiye alacağım diye düşünüp duruyorum yakınımda yanımda bu işlerden anlayan birisi olmadığı için sıkıntı çekiyorum baya bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Police Kappa

Hocam insan güvenemiyor çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.Bir kızdan hoşlandığım zaman kime anlatacağım nasıl tavsiye alacağım diye düşünüp duruyorum yakınımda yanımda bu işlerden anlayan birisi olmadığı için sıkıntı çekiyorum baya bi.

Korkma sadece avına dogru yürü içgudulerin beynin sana yardimci olur. Heycanlanma duygusallasma mantikli ol. Fazla abartmaya gerek yok sadece kafanda tasarla kabaca ne yapacagini sonra avina saldir. Cok degisken var aslinda her kiza gore taktikler degisir.

Bak sana sunu diyim ben suan kizlara ayiracak vaktim yok sevgili aramiyorum yani kizlarla arkadasca konusuyorum hep o yuzden fark ettim ki dogru taktik bu. Arkadas olucan sonra baktin ki bi kiz senden hoslaniyo cok bellli ediyo senin de gonlun varsa yuruyecen kiza avinin bogazina yapisican. Sunu demek istiyorum sevgili aradikca bulunmuyo aramayinca geliyo kizlar istemedigin ot burnunun dibinde bitiyo.

Ama bu demek degilki kizlardan uzak dur tam tersi sosyalles ortamlara gir ama duygusal konulara girme arkadas ol dalgana eglencene bak. Guzel kiz cok bi kiza saplanma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.