Şimdi Ara

190.000 km 508 dizel Allure otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar olsun.. aracım 2006 mondeo ghiax otomatik lpgli 260.000 km de. Bugün komşum paraya sıkıştığını ve 190.000 km deki 2011 508 Allure 1.6 dizel otomatik aracını benim aracımla takas düşünüp düşünmediğimi sordu. Araçta yok yok... dışı beyaz içi bej renkte... 190.000 km dizel araç beni biraz ürkütüyor açıkçası. diğer yandan benim aracım çok yakıyor altından kalkmıyorum artık:) siz ne diyorsunuz. siz olsanız takasa girer misiniz?

• Hocam komşunuz ilk sahibiyse ve bakımlarını düzenli yaptırdıysa sıkıntı olmaz.Hdi motor bu konuda ders verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motordan yana sıkıntın olmaz ama şanzımanı bilemem. Tek kavramalı şanzımanlar pek dayanıklı değil.
  • Ben olsam degisirdim. 190bin olsa bile daha dusuk km arabaya binmis olursun usta Baktirip alinir diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizel de yüksek km beni hep korkutmuştur. 2011 model 190 bin. Çok fazla.

• üstüne ne kadar ekleyeceksiniz? dizelde 190 bin çok değildir, kendi aracınız da 260 binde ve kesin lpglidir. yani yıpranmada bir fark olmaz. 10 yaşında 50 bin kmde bir araba yerine 2 yaşında 190binliği tercih ederim.

• Kaç para istiyor araca komşi

• quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

Hocam komşunuz ilk sahibiyse ve bakımlarını düzenli yaptırdıysa sıkıntı olmaz.Hdi motor bu konuda ders verir.

hocam ilk sahibi değil... daha önce ben teklif etmiştim kabul etmemişti:) şimdide teklifi o yaptı. paraya sıkıştığından haberim var.
  • aracımın üstüne net olarak 20.000 tl vermeyi düşünüyorum. sahibinden piyasasına göre 54.000 eder. bizim batmanda 50.000 eder. aracımı 30.000 e rahat satabileceğimi düşünüyorum.... yüksek km normalde motor yönünden değilde diğer parçalar yönünden beni korkutuyor. turbo, direksiyon kutusuveya süspansiyonlar vs..
  • Son sahibi olursun..

• Bakımlı araçsa ve fiyat uygunsa kaçırma.Test sürüşü yaptın mı?
  • Takas et güzel fırsat

• Araç batman civarında binildiyse kesinlikle takas etmeyin elinizde kalır araba

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    e iyi de kendisi de orda yaşamıyor mu ? o zaman kendi aracı da elinde mi kalacak
  • Hocam ilk sahibi değil diyorsunuz batman diyorsunuz dizel diyorsunuz km de oynama falan olabilir diyorum iyice baktırın ona göre karar verin diyip çıkıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki memurdur

• Ufak vilayetlerde piyasası zayıf araçlar sıkıntı
    Yakınlarda servis varsa gösterin ve takasa girin

Sizin araçtan daha konforlu bi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hocam ilk sahibi değil diyorsunuz batman diyorsunuz dizel diyorsunuz km de oynama falan olabilir diyorum iyice baktırın ona göre karar verin diyip çıkıyorum

Km oynama işine giren adam 190 bin yapar mı km yi
  • 190 binde dizel satınaalmıştım. Corolla idi. Motoru 90 dan 80 hp ye dusmustu. Tekerlere iletilen güç 70 hp idi. Üfleme yağ yakma yoktu. Açıkçası saat gibiydi motor. O km ye gore diri kalmıştı. Artı yiksek km den korkmuyorum. Tabi toyota ise :)

• Akhilleus kullanıcısına yanıt
    400k dan 150ye çekmiştir şimdiki sahibi de 40k yapmıştır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.