Şimdi Ara

190e 2.3 16 AMG Alıyorum Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.1986 model 190e 2.3 16 amg mi yoksa coswort mu deniliyor tam bilmiyorum.böyle bi araç buldum.polis memurundan satılık.araç izmirde ve ilanı yok.aracı yerinde kaportacı ustam la inceledik.değişen parçası yok kasası düzgün ancak yaklaşık 6 aydır marş yapılmadan yatıyormuş.üstünde bayaa bi kuş pisliği var.km 157 bin ama o model için pek inandırıcı değil.hid.direksiyon,abs,sanruf mevcut.klima yok.orjinal body kiti var.

Geçen yıl bu zamanlar e30 bmw restore etmiştim.(sıfır motor,boya,döşeme,jant lastik vs..) 10 bine aldığım 3.16 tım 20 bine mal olmuştu.Karşılığını fazlasıyla almıştım.Yolda durduranların sayısı belli değildi.Alkışlayanlar bile vardı.Ortaya sanat eseri gibi bi makina çıkmıştı.Ancak haziranda özel nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım.Yerine 2006 dizel g.punto aldım ama 91 model bmw nin tadını vermedi.Tamam ekonomik ama teneke gibi bi türlü ısınamadım.geçen hafta onu sattım.hiç mercedes sahibi olmadım.Tek bildiğim mercedesin çok dayanıklı olduğu.bu aracında 185 hp olduğunu duydum.

Şimdi bu aracın 25 yaşında olduğunu ve kusursuz olmadığını biliyorum.Ancak yinede mercedes i bilen abi ve arkadaşlarımın değerli yorumlarını bekliyorum.Ve en önemlisi bu aracın piyasa değeri nedir.10 istiyende var.izmir otokentte 95bin km de koleksiyonluk amg sine 40 istiyende.Bu aracı 10.500 e anlaştık.Bence aracın diriliğine göre fiyatı makul.Ancak ikinci elde nasıl gidiyor bilmiyorum.e30 u çok kolay sattım.ikinci eli çok hareketliydi.

• Kronik problemleri,yakıt tüketimi,lpg uyumu.zorda kalmadıkça lpg düşünmüyorum ancak bunları bilmekte fayda var.e30 umdada lpg yoktu.yakıt tüketimi makuldü.dikkat etmem gereken noktalar.bakım maliyetleri ikinci eldeki değeri hakkında yokmu yorumu olan acaba.
  • Hocam aracı aldınız mi aldıysanız 12'ye ben sizden alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.