Şimdi Ara

195 / 55 / 16 lastik alacağım TOYO vs PETLAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki markayı da hiç kullanmadım TOYO ve PETLAS ın şu iki modelinde kararsız kaldım kullanan var mı ?

TOYO LİNK

PETLAS LİNK

• velox741 kullaniyorum cok memnunum 700 liraya aldim 1 yil once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım maliyetten ötürü bu markalara yöneldin. Ebadınızda lastikler epey pahalı. İlla ki bu civarda birşey alınacaksa Petlas'ın V desenlisi yerine normal modelini alın. V desenlisi hiç önerilmiyor.
    http://www.kliksa.com/urun/petlas-19555-r16-87v-imperium-pt515-oto-lastigi/902070915

Araç ne bilmiyorum ama 205/55/16 düşünülürse Goodyear EfficientGrip Performance, sizin fiyat aralığınızda bulabilirsiniz.
  • Toyo proxes4 kullanıyorum memnunum, hem yaz hem kış lastiği olması iyi tek sorun v desenden dolayı biraz fazla yaktırıyor. Yol tutuş güzel sudan geçerken aracı kastiriyor, daha pati 3 yıldır takılı pati çektiğini bile hatırlamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    merhaba. cevap için tşk.

aracım fiat fiorino emotion Tiptronic

fiyat aralığım 140-150 civarında daha fazla ye gerek yok zira 5-6 ay kullanıp kışlıklara tekrar geçeceğim ve muhtemel satacağım sanırım.

205 55 16 olur mu bilmiyorum. bazıları yakıtı etkiler demiş bazıları performansı arttıyor iyi demiş. kimisi orjinali tak demiş filan :) karışık yani bilgi kirliliği malum çok fazla.

ama benim derdim orjinali neyse onu mu takayım acaba dedim. bu toyo deseninden vazgeçtim normal desenlı olsun artık.

peki sizce goodyear eff. mi petlas mı ?
  • Hocam aracınız ticari ise V desen yerine Petlas Velox Sport Pt 741'e yönelebilirsiniz. Yine performansı başarılı bir lastik. Ben 15 ebat kullanıyorum memnunum. Yanakları dirayetli ve güzel. Gerçi benim lastikler uzun yol dahil 5-6 bin KM bile olmadı ama, ilk izlenimler olumlu.
  • Petlas derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205-55-R16 yaz lastik tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında ticari amaçla kullanmıyorum. binek amaçlı fiorinom

evet V deseni silm kafamdan ve bende dedğiniz pt741 195/55/15 e yoğunlaştım gibi (her akşam fikrim değişiyor gerçi ama ) bu lastiği beğendim.

hepsiburda da 2014 üretimi 159 tl yazmış ama kargo bedava montaj yok sanırım internetten lastik alınır mı gerçi bilmem... birde yarın petlasa gider sorarım bakalım.

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

aslında ticari amaçla kullanmıyorum. binek amaçlı fiorinom

evet V deseni silm kafamdan ve bende dedğiniz pt741 195/55/15 e yoğunlaştım gibi (her akşam fikrim değişiyor gerçi ama ) bu lastiği beğendim.

hepsiburda da 2014 üretimi 159 tl yazmış ama kargo bedava montaj yok sanırım internetten lastik alınır mı gerçi bilmem... birde yarın petlasa gider sorarım bakalım.

teşekkürler...

Rica ederim Fiorino için bence V desenli bakmaya gerek yok.Kafanıza yatmazsa Lassa'ya da bakın derim.Ben kış lastiklerinden çok memnundum ön yargılı olmamakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

aslında ticari amaçla kullanmıyorum. binek amaçlı fiorinom

teşekkürler...

V lastikler daha sesli çalışır hocam. Ticari araçta da ses yalıtımı bir nebze zayıftır. Bir de ben pek yakıştıramıyorum V lastiği ticariye ama bu konumuz değil. Sadece ses yönüyle kafa şişirir. Ayrıca Petlas'ın da Velox Sport serisi performans odaklıdır. PT 711 V desen 741 düz desendir.

• şu an kardesıme devrettiğim araç opel corsa ve lastikleri 195 55 16 gibi en lanet lastik ebadı.. sanırım benden fazla bu lastik ebadını türkiyede araştıran yoktur...pahalı olması az bulunması cabası..Türkiyede 1,3 mj motor kapsamında fiorıno corsa punto yenı reno clio vb.. araçlarda bu lastik var ve halen ara lastik ebadı diye geciyor..bu lastiğin en ucuzu çin malı 150 tl ye bulunan lastikler..en pahalısıda goodyear efficient grip 260-280 civarı..eğer aracınınız amartısorleri sert ise yumusak hamurlu almanız gerkiyor..yumusak hamurlu denıncede eger ucuz alacaksanız falken ze 914 150-160 tl pahalı alacaksanız conti pre concat 5 230 tl yada efficent grip 260-280 tl alacaksınız..bunun dısında pirelli p1 verde var 220tl civarı..falken dünyanın en büyük 6. lastik firması Sumitomo Rubber Industries bir markası..lastik bu ebatta iyi sonuclar almış fiyat performans acısından en ıyılerınden biri kotu tarafı cabuk asınması..yok ben kendımı tehlıkeye atmam dıyorsanız pahalı bılındık markalara yonelın bu ebatta en ıyı sonuclar goodyer eff grip contı pc5 dunlop blu hankook versu vb gidiyor..petlas 195 55 16 için V desen önermem yol tutus bu tur lastiklerde tehlikeli zaten avrupalılar artık bu desenı pek uretmıyor..petlas için ben pt515 ı onerırım 7xx modelide 195 55 16 uretıyordu sanırım...önerırım dıyorum ama kullananların bazıları ilk 20000 den sonra lasigin kotuleştigini soyluyor ..toyo yada kumho için çok fazla bilgim yok ama bu ebatlarıda vasat oldugunu bılıyorum...AB etiket degerlerini bu lastikler için iyice arastrın derım ben..
    Edit: dün bizim biraderın corsanına 3. set olarak 920TL den 4 adet conti pc5 aldık..yol tutus yagıslı hava performansı bence piyasanın en iyisi...
    edit2: 195 55 16 için bir kaç test sonucuhttp://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/16-Inch-Tyres/195-55-16-Tyres.htm (yaz ve kış lastikleri tabloda beraber belirtilmiş..conti cp5 tabloda yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 21 Nisan 2015; 15:18:25 >

• Arkadaşlar tüm yorum ve önerileriniz için teşekkürler.. dün itibari ile Petlas PT741 195/55/16 olarak almış bulunuyorum. bugün gebzeye gittim otobanda 140 ları gösterdim çok iyi geldi bana performansı. birde kışlıktan geçince sessiz geldi baya... yavaş süratte çukurlardan kaçma testini yaptım güzel bir arayolda başarılı.. fren mesafesi çok iyi geldi bana..

yani lastiği takan bir çocuk bir laf etti orda "abi en iyi lastik aldığın lastiktir" dedi :):) bencede çok kafa patlatmaya gerek yok.

160 tl yaklaşık adet fiyatı bu arada merak edenler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.