Bildirim
195/55/16 lastik yerine 205/55/16
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz yakıt artışı ve biraz da hız göstergesi sapması olur.Onun dışında yol tutuşunda artış olur.
Söylediğin kış lastikleri mi ? Alpine hic kullanmadım ama kullanıcılar goodyear ultragrip8 tavsiye ediyor.
Kış lastiği değilse alman gereken en iyi lastik belli.Primacy hp -
taban genişleyeceği için yakıt tüketimi artacaktır çok az da olsa.. onun haricinde yanlış hatırlıyor olabilirim ama tabanı dar lastikler daha iyi gitmiyor muydu karda? normal şartlarda (kuru havada) geniş taban tutunmayı arttırır ama karda olumsuz etki yapar gibi geliyor ama ustalar buna daha iyi cevap verebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 23 Ekim 2011; 17:28:32 > -
195/55/16 ER300 Turanza lastikten 205/55/16 lastiğe geçtim > Konfor arttı > yol tutuşu ve fren mesafesi güzelleşti > Mazot ortalamam aynı kaldı > 100km yerine 101.5 ile gidiyorum
Ülkemiz şartlarında erzurum soğuğunda iseniz Michelin alpin > Mega(köy)kent'lerde iseniz Goodyear UltraGrip8 tercihiniz olmalıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X