Şimdi Ara

195 x 65 x 15 oto lastik tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 195 x 65 x 15 oto lastik tavsiye edecek varmı? netten uygun lalabileceğim bir yer varmı?

• Brigstone Turanza Er 300
    İnternetten almanı tavsiye etmem ücretsiz rot-balans şansın olmaz birde nasıl hangi imal tarihli lastik gönderecekleri belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Brigstone Turanza Er 300
    İnternetten almanı tavsiye etmem ücretsiz rot-balans şansın olmaz birde nasıl hangi imal tarihli lastik gönderecekleri belli olmaz

bende er 300 yada b 250 diye düşünmüştüm... er300 145tl, b250 135 tl ye buldum netten... daha uygun bi kampanya falan bulan olursa şimdden teşekkürler ;)
  • ben 1 ay kadar önce taktım araca mıchelın energy saver çok memnunum.. tavisye ederim...

netten bakma kesinlikle git bayiye lastiğin tarihlerine bak yeni lastik olsun..
  • mıchelın üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

195 x 65 x 15 oto lastik tavsiye edecek varmı? netten uygun lalabileceğim bir yer varmı?

goodyear efficientgrip modelini tavsiye ederim bunun yanında toyo,yokohama ve nokian marka lastiklerin michelin,bridgestone,continental vb. kaliteli olarak bilinen markalardan eksiği yoktur toyo ve yokohamanın üzerinde made in japan yazar ama Türkiye'de alışkanlıklar dışına çıkmak çok zor insanlar için

• michealin energy saver fiyatı nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 160 tl taneisni almıştım.
  • arkadaşlar yeni bir 307 aldım 2004 model..sanırım orjınal lastık ebadı 195 65 15 ancak araçta 205 60 15 var ama bitmiş durumdalar..
    benım eskı aracımdan kalam kışlık 205 55 16 lastıklarım bu janta olur mu?
  • Gelecek sene aynı ölçülerde alıcam. Nokian V düşünüyorum. Adac testlerinde oldukça başarılı geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerheenry

arkadaşlar yeni bir 307 aldım 2004 model..sanırım orjınal lastık ebadı 195 65 15 ancak araçta 205 60 15 var ama bitmiş durumdalar..
    benım eskı aracımdan kalam kışlık 205 55 16 lastıklarım bu janta olur mu?

Jant ölçüsü farklı ,takılmaz zaten 15" janta 16" lastik.
  • paranız varsa orta seviye güvenlik amaçlı "goodyear optigrip" tavsiye ederim. Bu lastik eskidikçe alttan yeni oluklar çıkan tek lastiktir.
  • Ben pek fazla araştırmadım açıkçası. Burda 5-6 lastikçiye sordum 180-250 arası fiyat aldım. Gittim başka bir ilden 140 lira lassa, 150 lira bridgestone fiyatı aldım. Bridgestone taktırdım. Kış lastiği ve 195-65-15 ebatlarda. Netten alırsanız en az 20 lira da taktırmaya verirsiniz. Çelik jant kullanıyorsanız balans ta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Kasım 2011; 17:43:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.