Şimdi Ara

1969 TL Xiaomi Redmi Note 7/128GB/Snpdrgn660/4GB/48MP(S5KGM1)+13MP(OV13855)/4000mAh/Xiaomi TR Grn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1969 TL Xiaomi Redmi Note 7/128GB/Snpdrgn660/4GB/48MP(S5KGM1)+13MP(OV13855)/4000mAh/Xiaomi Türkiye Garantili
    Trendyol.com
    Note 7 128 GB Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili) Note7 Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/note-7-128-gb-mavi-xiaomi-turkiye-garantili-p-6241116

Trendyol.com
    Redmi Note 7 128 GB Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili) RC300XIA249 Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-7-128-gb-mavi-xiaomi-turkiye-garantili-p-6045436

Detaylı teknik özellikler:
    Kimovil.com
    Xiaomi Redmi Note 7: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-7-global-4gb-128gb

1969 TL Xiaomi Redmi Note 7/128GB/Snpdrgn660/4GB/48MP(S5KGM1)+13MP(OV13855)/4000mAh/Xiaomi TR Grn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Ağustos 2019; 0:59:5 >

• Hocam Xiaomi Türkiye n11 mağazasından 5 ay önce falan aldım. 1999 liraya. Herhalde dolar 5.8-5.9 civarıydı. Fiyatı uygun değil gibi şu an için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Hocam Xiaomi Türkiye n11 mağazasından 5 ay önce falan aldım. 1999 liraya. Herhalde dolar 5.8-5.9 civarıydı. Fiyatı uygun değil gibi şu an için
    Aldığın telefon 64 gb olabilir mi?
  • euluocak kullanıcısına yanıt
    Ben bir yüzümü yıkayıp geleyim

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım redmi note 6 pro ve oppo rx17 neo dan sonra bir yakınıma da bunu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 10 Ağustos 2019; 13:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Sanırım redmi note 6 pro ve oppo rx17 neo dan sonra bir yakınıma da bunu alacağım.
    note 6 pro ile redmi note 7 arasında çok fark yok fiyat farkı ise var sayılır sizce hangisini almak mantıklı. Bir de oppo'yu beğendiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ismailemin kullanıcısına yanıt
    İki telefonu da yakınlarıma aldık. Redmi note 6 pro yu daha çok kullanmış oldum. Gayet hoş hızlı ve fiyatına göre iyi bir cihaz.

Oppo'yu da çok kısa kullandım. Honor Play de kullandığım için ona yakın özelliklere sahip.

Tercihim huawei yada xiaomi cihazlar oluyor son 1.5 senedir.

Oppo'yu yakınım istiyor diye aldık. 2 kişi kullanıyor çevremde. Memnunlar bir sıkıntı da yaşamadılar. Ama oppo rx17 neo alacağıma huawei mi 8 se alırım kendime alıyor olsam.

• ismailemin kullanıcısına yanıt
    Kamera farkı ciddi boyutta. İkisiyle aynı fotoğrafı çekince bariz ortaya çıkıyor

• 1 hafta önce Redmi note 7 aldım. Bundan önce ıphone x kullanıcısıydım. Redmi note 7 gerek şarj süresi gerek hızıyla beni mutlu etti. tek olumsuz düşüncem kamerası. Beni pek mutlu etmedi maalsef. iPhone x den sonra başarılı bir performansa sahip telefondur, öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhantasci

1 hafta önce Redmi note 7 aldım. Bundan önce ıphone x kullanıcısıydım. Redmi note 7 gerek şarj süresi gerek hızıyla beni mutlu etti. tek olumsuz düşüncem kamerası. Beni pek mutlu etmedi maalsef. iPhone x den sonra başarılı bir performansa sahip telefondur, öneririm.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-7-ve-note-7-proya-google-kamera-gcam-yuklemek.44836/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satıcı ''NASA İLETİŞİM'' güvenilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.