Şimdi Ara

1976 model Mercedes nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1976 model mercedes 115 kasa 230.6 otomatik vites, benzin&lpg li bi araç sizce nasıldır. araç temiz orjinal. nekadar lpg yakar yakıtına çok para gider mi? bide bununla hız yapılabilirmi, 180-190 en fazla. zaten ibre en fazla 220 görüyo. otomatik vites zaten, basınca gitsin aradada hız yaparım. tavsiye edermisiniz bu arabayı?

Motor hacmi: 2001-2500
    Motor gücü: 101-125HP
    Çekiş: Arkadan itiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1976 yılı aracı tavuklarına kümes yaparsın...tavugun yoksa kömürlük yaparsın...
  • tenekemi lazımdı moruk
  • Fazla kaporta masrafı yoksa motor şanzuman sağlamsa alınır tabiki..

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

1976 yılı aracı tavuklarına kümes yaparsın...tavugun yoksa kömürlük yaparsın...

tavuğum yok kümesimde yok. kusura bakma senin gibi lüks sayılabilcek bi arabam yada araba hayalim yok. gücüm en fazla buna yetebiliyo bunu istiyorum

• kendini bişey zanneden yaratıklar hatta dünyadan haberi olmayan budalalar kümes der teneke der 4.6 milyon km gibi bir referansa sahip araca bakıyorsunuz ukalalarla vakit kaybetmeyin bence konu linkini paylaşıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_15947960/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 25 Ekim 2015; 2:34:17 >
  • bu araçlarda temizlik çok önemli. eğer bakımlı ve temizse özellikle mekanik aksam iyise hiç düşünmeden alınır. ama diğer türlü hiç uğraşmayın derim. bana sorarsanız bütçe kısıtlı olduğu için tercih edilecek bi araç değil. çünkü tamiri pahalı yakıtı çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumun çoğunluğu yorumlarda hep küçümseme çabasında.adam akıllı yapıcı yorumları artık zar zor görüyoruz. düzgün bir cevap vermeyeceksiniz laf kalabalığının bir anlamı yok

• Düşük bütçeli araba alırken yürütme maliyeti daha düşük arabalara bakabilirsiniz.

Temiz ve bakımlı ise alınır ama değilse sakın adam ederim gibi düşünmeyin bu iş normal kullanıcının altından kalkacağı durum değil size vakit ve maddi yönden çok masraf olur az çok derken bir bakarsınız masraflara almış başını gitmiş.

Eğer temiz değilse almayın yoksa size hem para hem vakit yönünden külfet olur.

Forumda saçma sapan mesaj atanlarada bakmayın bir arabanın eski yada km'sinin yüksek olması önemli değildir önemli olan bakımlı olmasıdır.

EKLEME:Hocam birde anladığım kadarıyla bütçeniz yeni araç almaya el vermiyor bu kötü birşey değil fakat bu yaşlardaki arabalarla bahsettiğiniz 180-190 km/h hızlar sizin ve o anda trafikte olacak insanların sağlığı açısından zararlı eğer olurda böyle arabalar alırsanız hız sınırlarında bile değil bence arabanın sınırlarında kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Ekim 2015; 3:05:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yanlış anlamayın da, bu yaştaki bir arabayla 180-190 km hızdan bahsetmek komik oluyor, bence bu hayali aklınızdan çıkarın.

• Hocam kesinlikle alinir.82 modelini 1 yil kullandim hayatimda bu kadar zevkli baska bi arac sahip olacagimi dusunmuyorum.1 yilda kurus para harcamadim.ama temizdi aracim.hocam ustasi bol parcasi bol oyle gozunuz korkmasin ama araci iyi bir ustanin onayini alipta alin

• yürütmek falan problem değil, masraf falan da sıkıntı olmaz korkma

ama o aracı kullanacaksan biraz para harcayacaksın, kaportada çürükleri yaptır boyasını yenile, iç döşemeleri mutlaka yaptır hatta göğüs kısmında da yenilemeler yapılıyor onları araştır, yoksa aracın şahinden hallice eski bir mercedes ten farksız olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-John

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

1976 yılı aracı tavuklarına kümes yaparsın...tavugun yoksa kömürlük yaparsın...

tavuğum yok kümesimde yok. kusura bakma senin gibi lüks sayılabilcek bi arabam yada araba hayalim yok. gücüm en fazla buna yetebiliyo bunu istiyorum

para ve güçle alakalı degil dostum hırsınla alakalı 76 modelden bekledıgın performans anca tabutun olur....

bu arada mevsimsiz kar nickli dünbüğe.....)) sen paso kendi külüstür arabanı satmaya çalışan ve herkese çamur olan bir kardeşimizsin....sen kendıni bir tart öyle yazı yaz kardeşim....
  • kümes , teneke v.s. deyip de dünyanın en konforlu araçlarından olan otomotiv dünyasına yön vermiş efsane aracı kotuleyip de halk aracı kisvesi altında tamamen şişirilmiş balon araçlara 100 bin üstü veren kerizlere kulak asma...kendi arabalarını görürüm 40 sene sonra ben her yeri çürük içinde mi değil mi ?Şunlara bak tam efsane...ben de eski model 1997 w210 kasa Mercedes e biniyorum ve de en kral Passat a değişmem.. 2012 passatı bu ne deyip sattım kalas gibi araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-nadir-kalanlardan-1974-model-mercedes-benz-w-115-230.4-216525640/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1973-mercedes-450-se-nasyonel-den-206984494/detay

• Bu foruma sorarsan alacağın cevaplar belli.

Kümes yaparsın.
    Eski arabaya binilir mi.
    Golf al.
    Polo al.
    Bazat al.
    Sümbül al.

Temiz ise al hocam. 76 model mercedesi 2015 en dolu bazata değişmem.

• Temizse sürüşü çok keyifli bir araç. 90 larda iki tane vardı bizde. Biri 72 diğeri 75 model. İki yıldan fazla kullandım gençliğimde. 4 silindirliydi bizim araçlar. Birde otomatiği yerine manuel baksanız olası masrafınız daha az olur.

• Temizse her türlü alınır hele de 230.6 modeli ama temiz değilse gerçekten başınıza bela olur
  • Bi keresinde 70 li yillardan kalan bi mercedese bindim. Arka koltuga oturdum. Araci surmememe ragmen bana o kadar rahat ve konforlu geldi ki... Gerçekten adamlarin eski arabasi bile konforlu oluyomus helal olsun dedim.arac temizse ve yakiti sizi uzmeyecekse alinir.

• Bence hız yapmak için alınacak bir araç değil. Klasik araç sevdanız varsa, şöyle yaylana yaylana gezeyim diyorsanız düşünün.

Araba kültürü, sahibi olduğu aracı övmekten öteye gitmeyen insanların laflarına pek kulak asmayın. Güzel ve zevkli bir araçtır ama yaşı dolayısıyla zamanınızı ve paranızı harcamanızı ister diye düşünüyorum. Kesinlikle ölü bakımsız bir araç almayın. Konuyla alakalı link vermek açısından birşey paylaşmak istiyorum umarım biraz olsun fikir sahibi olmanızı sağlar. Arkadaş aile yadigarı mercedesi resmen 0 ladı. Sonuçta ortaya çıkan iş çok güzel fakat harcanan paralarda çok güzel

http://mbclubtr.com/klasik-modeller/29184-w114-tekrardan-restore-ediliyor.html

• zamanında benzeri araçlar elimizden geçmişti.

sanırım satılık bir araç üzerinden yorum yapılıyor ancak ben 230.4 tavsiye ederim.
    4 slindir olan model zamanında daha çok tutulmuştur, bu da bugüne parça kolaylığı ve satışta rahatlık sağlayabilir.
    ayrıca manuel iyi bir seçim olur, otomatik arızası pahalıya patlayabilir, hatta zamanında bu araçların bir kısmı ilk ciddi otomatik arızasında düz vitese çevrilirdi.

arkadaşlar doğru yorum yapmışlar.
    kaporta ve iç dizayn çok önemli.
    büyük kazası olmamalı, kaportası boyası düzgün olmalı, iç kısım temiz olmalı.
    bunların yürüyeni ve motorunu en kötüsüne çok büyük rakamlar harcamadan tıkır tıkır yaparsın.

ama bozuk bir kaporta veya şase düzelmez.
    iç kısmı kırık dökükse motor yenileme parasını döşemeciye verirsin ama yine de içine sinmeyebilir.
    yine her türlü alttakım parçasını kolayca bulursun ama bir kapı döşemesini doğru renkte bulmak için gezmediğin çıkmacı kalmaz...

temiz bir 115 iyi bakılırsa tam anlamıyla evladiyelik arabadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 25 Ekim 2015; 10:51:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.