Bildirim
1983 Ford Granada 2.3 GL V6 & 1982 Ford Granada 2.0 GL V6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir granadacıyla karşılaştım hele şükür.
Bende de 75 MK1 Consul L Deluxe 2.0 V6 var 2.3 ün yakıt tüketimi nedir ortalama.
2.3 ünde maşşallahı var çok diri duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 11 Mart 2011; 22:36:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Bende de 75 MK1 Consul L Deluxe 2.0 V6 var 2.3 ün yakıt tüketimi nedir ortalama.
Güle güle binin aracınıza :) 2.3 Şehir içi ortalama 300-350 kr. yakıyor son günlerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugurunay
quote:
Güle güle binin aracınıza :) 2.3 Şehir içi ortalama 300-350 kr. yakıyor son günlerde.
Teşşekkürler.
Artık pek binemiyoruz be babam arada kullanıyor o kadar babamda hastalanınca artık istirahata çekildi oda yaklaşık araba 1 aydır kontak vurulmadı.Memlekete gideyim bir uğraşacağım araçla yavaş yavaş parça temini de özellikle MK1'de sorun olmaya başlıyor kimbilir belkide elden çıkarabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 12 Mart 2011; 1:14:20 >
-
quote:
quote:
quote:
Güle güle binin aracınıza :) 2.3 Şehir içi ortalama 300-350 kr. yakıyor son günlerde.
Teşşekkürler.
Artık pek binemiyoruz be babam arada kullanıyor o kadar babamda hastalanınca artık istirahata çekildi oda yaklaşık araba 1 aydır kontak vurulmadı.Memlekete gideyim bir uğraşacağım araçla yavaş yavaş parça temini de özellikle MK1'de sorun olmaya başlıyor kimbilir belkide elden çıkarabilirim.
Evet parça konusunda haklısınız , artık çok zor bulunuyor. Allah korusun biri arkadan vursa stop lambası kırılsa bulamıyorsun. Çok zor. Yine de çalıştırın derim motoru karıncalamasın. Eğer seviyorsanızda uğraşın , mutlaka bulunur parçası.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşşekkürler.
Evet parça konusunda haklısınız , artık çok zor bulunuyor. Allah korusun biri arkadan vursa stop lambası kırılsa bulamıyorsun. Çok zor. Yine de çalıştırın derim motoru karıncalamasın. Eğer seviyorsanızda uğraşın , mutlaka bulunur parçası.
Arabayı seviyorum da malumunuz yakıt fiyatlarıda uçtu gitti artık bizim arabalara binmek yavaş yavaş zulüm olmaya başladı akaryakıt fiyatlarını düşük olsa mükemmel bir uzun yol arabası yaşına göre.
-
Yaşına göre değil günümüze görede mükemmel bir uzun yol arabası. Genişlik-uzunluk olsun , motor gücü olsun , yol tutuşu olsun şimdiki 0 arabalara değişmem Granada'yı. Ama dediğiniz gibi yakıt biraz fazla. Güçlü motor istiyorsanız göz yumacaksınız :) Aslan besleyen yemini düşünmez :)) -
quote:
Yaşına göre değil günümüze görede mükemmel bir uzun yol arabası. Genişlik-uzunluk olsun , motor gücü olsun , yol tutuşu olsun şimdiki 0 arabalara değişmem Granada'yı. Ama dediğiniz gibi yakıt biraz fazla. Güçlü motor istiyorsanız göz yumacaksınız :) Aslan besleyen yemini düşünmez :))
30 seneye yakın kahrımızı çekti mekanik problem olarak 1 kere bile yolda kalmadık.Fakat babam arabasını çok severdi 10 günde 1 giderdi sanayiye ablam araba kullanmayı bu arabada öğrendi ben çocukluğumu ergenliğimi araba kullanmamı en güzel anılarımı bu arabada yaşadım zira babamda öyle bu yüzden arabanın ötesinde bir aile ferdi gibi görüyoruz artık.Gönül ister ki benzin ucuz olsun LPG ile kullanmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 12 Mart 2011; 13:54:59 >
-
quote:
quote:
Yaşına göre değil günümüze görede mükemmel bir uzun yol arabası. Genişlik-uzunluk olsun , motor gücü olsun , yol tutuşu olsun şimdiki 0 arabalara değişmem Granada'yı. Ama dediğiniz gibi yakıt biraz fazla. Güçlü motor istiyorsanız göz yumacaksınız :) Aslan besleyen yemini düşünmez :))
30 seneye yakın kahrımızı çekti mekanik problem olarak 1 kere bile yolda kalmadık.Fakat babam arabasını çok severdi 10 günde 1 giderdi sanayiye ablam araba kullanmayı bu arabada öğrendi ben çocukluğumu ergenliğimi araba kullanmamı en güzel anılarımı bu arabada yaşadım zira babamda öyle bu yüzden arabanın ötesinde bir aile ferdi gibi görüyoruz artık.Gönül ister ki benzin ucuz olsun LPG ile kullanmayalım.
Sizinde arabanızı çok sevdiğiniz belli :) Uğraşmasıda daha güzel oluyo bu araçla. Kendi emeğinizi veriyosunuz sonra daha çok bağlanıyosunuz :) Evet gönül ister benzinde binmek ama ölüsü bile götürür bunların :)
-
Buralarda pek Granada'cı yok sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurunay -- 17 Mart 2011; 1:54:04 > -
Vaktiyle bir coupe Consul, coupe Granada ve sedan Granada kullanmıştık. Son olarakta sizin ilk resimdeki Granada dan kullanarak Granada
serüvenini tamalamıştık. -
ben ford taunus çuyum
eskiden granada mk1 vardı bizde.
ford taunus ford granada özellikle mk2 granada ları çok seviyorum
resimlerdeki mavi granada çok iyi görünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: çantaci
Vaktiyle bir coupe Consul, coupe Granada ve sedan Granada kullanmıştık. Son olarakta sizin ilk resimdeki Granada dan kullanarak Granada
serüvenini tamalamıştık.
Biz vazgeçemiyoruz 25 senedir biniyoruz :) Halada devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
ben ford taunus çuyum
eskiden granada mk1 vardı bizde.
ford taunus ford granada özellikle mk2 granada ları çok seviyorum
resimlerdeki mavi granada çok iyi görünüyor
Bencede mk2 ler daha güzel. Daha önceden bir mk1 varmış bordo. Ama mk2 ler bir başka. -
biii zmanlar bizde de 74 ford granada 2.3 gzl tavanı deri vardı eskişehirde kullanılıyor hala -
Çocukluğumun araçlarıdır bunlar, hala daha üstüne sevdiğim bir araç yok. Özellikle 2.8 Chia lara hasta oğlu hastayım. Bu araçları kullananlar yaşayanlar bilir. 81 modelinde 4 camı otomatiktir, elektrikli sunroof ve dikiz aynaları vardır. 83-85 modellerinde otomatik bagaj açma, ışıklı makyaj aynası, yol bilgisayarı ve klima vardır. Hd. direksiyonu saymıyorum zaten. Tank gibi sağlamdır, çok rahattır. Bu arabanın süspansiyonuna çukur kasis işlemez. Harika yol tutuşuyla tam uzun yol aracıdır. Üretildiği yıllarda zamanının ötesinde bir araçtı.
Deyim yerindeyse bir tane ''fabrika tozu üzerinde'' denilebilecek bir Granada biliyorum. Araba da Granadanın 2.8 i Chia gümüş grisi ki arabanın karşısına geç kafayı bul. Eski mahallemden Almancı bir amcamdı araç sahibi. Ne yaptımsa adamdan arabayı satın alamadım. Fiyatı sen belirle dedik, bayramda seyranda yolda karşılaştığımızda elini öpüp saygılar hörmetler dedik, 8000 takla attık yok. Adam da hastası, parayla işim yok diyor. Adamın evde kalmış ''tam kokana'' bir kızı var, kör şeytan ulan git şu kızı al kayınpederden Granadayı kap dedirtti
Orjinal takıntım olduğum için yıllardır bu arabanın hatasızını aramaktayım. Ülkemizde böyle hastaların sahip olduğu bunun gibi nice Granadalar vardır. Arayan bulur demişler, illaki biri bana düşer(inşallah)
38 DE 411 plakalı mavi Granada da çok temiz görünüyor bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 20 Kasım 2011; 0:40:14 >
-
Hastasiyiz dede....
2.8i icin fren diskleri ariyorum duyan bilen, benimkiler bitti gayri... -
hafif mercedes havası var? -
Valla MB w124 cikana kadar, alem buysa krali bunlardi. Elbette Ford olmasindan kaynaklanan bir takim tasarim dallamaliklari var, ayrica Ford avrupanin v6 dan (oda kof Cologne) buyuk motor koymamasida ayri bir konu...
Mercedesin 4-1 fiyatina mercedes tir bu araba... Ingilterede yapilan banger race (carpisan oto) yarislarinda son 20 senenin 19 unun galibi bir Ford Granada dir (gerci kendilerini lanetle aniyoruz bu araclar kiydiklari icin)....
Ingilterede, akliniza gelecek her turlu parcasi vardir, En bulunamayan parcasi kapi dosemesidir. Onun disinda, motordan yurure, camurluktan bilmem neye hepsi bulunur.
Yapan bu sekile kadar yapabiliyor, oyle bir araba iste...
http://passionford.com/forum/restorations-rebuilds-and-projects/231097-zzz-zzz-sleeper-granada-more-new-projects-on-the-go-keep-posted.html
-
Arkadaşlar yarışma var beğenirseniz sevinirim.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151070362970976&set=a.10151068126210976.434298.280203670975&type=1&theater
Benzer içerikler
- wd 40 pas söker mi
- kule gergisi ne işe yarar
- karoseri taşıyıcı parçalar çatlak tamiri
- fiorino teyp kodu 4 haneli
- esan akü yorum
- 2024 mtv tablosu
- renault logan
- audi bisiklet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X