Bildirim
199 TL Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (8gr)(AR-ACTCP00008B) - 2020 Edition
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
MX6 çıktı o yüzden stok eritiyorlar galiba.
-
MX4'ün performansı iyi ve uzun süre kullanımda (1+ yıl) eskime, zamanla ısınıp soğuma kaynaklı yanlardan taşma sorunu yapmıyor. MX5 hatalı çıkmıştı, MX6'da da aynı hatayı yapacaklarını sanmam ama MX4 kalitesini ortaya koymuş bir macun.
-
MX-6
-
Türkiye'de var mı ki? MX-5 kısa bir süre gördüm, üretimden de kalktı diye biliyorum. MX-6 hiç görmedim
-
Teknobiyotik takip edebilirsiniz. Mx5 te sattilar kısa bir süre.
Yurtdışı temin ediyorum ben.
Teknobiyotik on sipsrs 250tl civarı ilanı var sitesinde şu anda. Ocakta teslim tarihi vemrisler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Aralık 2022; 16:23:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 gram için istediği fiyata bak.
Sanki mx4 ile aralarında ne fark var ki o rakamı girmişler.
-
Her malın maliyetini etkileyen bir çok faktör olabilir.
Mx4 stok maliyeti farklıdır yeni ürünün belirli seviyede bir rakamda kalabilmesi için konan marjlar farklidir.
Teknik olarak farklarda mevcut. Surada yüzeysel de olsa bahsediyordu diye hatırlıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Em9XsUoWXw4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlla ki fark olacaktır da fiyatı baz alarak eleştiri yapmak istedim.
Çıksın gelsin incelemeler olursa herşey daha da netleşir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X