Şimdi Ara

199 TL - Lenovo Legion M500 Ww Oyuncu Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo Legion M500 Oyuncu Mouse 199 TL.

Steelseries rival 710'dan daha iyi bir mouse. Fiyatı çok iyi bikaç saatlik indirim ihtiyacı olan kaçırmasın bence.
    www.hepsiburada.com
    Lenovo Legion M500 Ww Oyuncu Mouse GY50T26467 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m500-ww-oyuncu-mouse-gy50t26467-p-HBV00000NOQSB

• Kullanan var mıdır yorum alsaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler, görmüştüm ama sıradan bir fare sandım sen yazınca inceledim, sayende 180tl'ye müthiş bir fare aldım...(20tl bonus geldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

bilgilendirme için teşekkürler, görmüştüm ama sıradan bir fare sandım sen yazınca inceledim, sayende 180tl'ye müthiş bir fare aldım...(20tl bonus geldi)
    259 görünüyor nasıl o fiyata aldınız acaba

• Fiyat saat 00:00 itibariyle 260 TL oldu.
    Fırsat bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 17 Haziran 2020; 0:17:19 >
  • Güzel fırsatmış, kaçtı.

• petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt
    fiyat sitelerine göre 8 haziran'da da 200tl olmuş, takip et tekrar düşebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Ben de her yerde harıl harıl mouse arıyordum. Mouse a ihtiyacım var. Normalde bu ilanı görmem gerekiyordu tam o saatlerde işim çıktı. Güzel şanssızlık. Neyse bakarım ama bir daha zor. Teşekkür ettim.

• Bi mousun iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır beni aydınlatın hiç anlamam

• salvery kullanıcısına yanıt
    - sensor technology: Optical PMW 3389

- sensor resolution: up to 16, 000 dpi

- Max. Moving speed: >400 ips

- Max. Acceleration: >50G>

- USB report rate: 1000 Hz (1 ms)

- button durability: Omron 50 million clicks (L/R buttons)

- On-board memory: 3 profiles> - Programmable buttons: 7

en önemli özellikleri bunlar, buna göre kıyaslarsın...
  • Daha önce de iki kere 199 liraya inmiş galiba. Tekrar girer mi acaba?

• bim deki hp mousedan iyimidir

• serseri006 kullanıcısına yanıt
    hp'den çok daha iyi ama oyun oynamazsan ihtiyacın olmaz bu tür farelere, yüksek çözünürlüklü ekranın ve iyi bir mouse pedin varsa özellikle fps oyunlarında fark hissediliyor...

normal kullanım için bence 27" fullhd monitör ile 4000dpi' lik fare yeterli oluyor, hp 3200dpi buna çok yakın normal kullanım için yeterli diyebiliriz, ben alıştım sürekli 4000dpi ile kullanıyorum ama evdekiler için bu fazla geliyor sürekli düşürüyorlar...
  • Tüh çok fena kaçırmışız, gerçi 260 TL ile hala çok cazip.

199 lira olursa yine bilgilendiririz birbirimizi
  • bugün kullanmaya başladım alışmam zor olmadı yağ gibi akıyor ayrıca sade ve şık, hb'yi takip edin bence yine indirime girer, bir iki ay önce lego'yu kaçırmıştım geçen hafta aldım...

199 TL - Lenovo Legion M500 Ww Oyuncu Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

bugün kullanmaya başladım alışmam zor olmadı yağ gibi akıyor ayrıca sade ve şık, hb'yi takip edin bence yine indirime girer, bir iki ay önce lego'yu kaçırmıştım geçen hafta aldım...

gm8000'de iyi mouse'dur zamanında 40 liraya almıştım ama bu ipek kablolar sıkıntı yaratıyor bir müddet sonra lenovo'da öyle görünüyor

• niyatovic kullanıcısına yanıt
    Boyutu nasıl hocam?

• Hbde 150 tl üzeri ilk mobil alışverişe 25 tl indirim geliyormuş. Onla deneyip alayım dedim ama indirim yapmadı.

• geçenki 150 liraya 50 tl indirim döneminde de 199 liraydı,indirimle 150 liraya maal ettim. lenovo diye kimse umursamaz diye konusunu açmamıştım ama süper bir mause. donanım ve optik kalitesinden anlayana tabi.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    evet ben de 50tl civarına almıştım severek kullanıyorum, şimdi dikkatlice baktım benimkinin kablosu yeniden farksız köşelere takılmamış herhalde, usb şarj kablolarımın bazı yerleri ipeklendi, bu çok daha sağlam gibi ince ve sert sorun olacağını sanmam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.