1988'li dolu iken 1991'li olmucakmı? tabii burdayız. 91'li olanlar veya öyle hissedenler kendini göstersin bakalm gelecek sene ÖSS denen illete de bulaşıcaz ağustos gibi dershaneler başladığında dhyi de özlücez bu arada gereksizlere girişimi yaptım
quote:Orijinalden alıntı: LastStandquote:Orjinalden alıntı: bigknife kasım 91 Bende kasım 91Alıntıları Göster aralık 91
quote:Orijinalden alıntı: punısher17Ağustos 91Alıntıları Göster Yaşlanıyorum gençler bana bunu yapmayın
quote:Orijinalden alıntı: metalnotdeadYaşlanıyorum gençler bana bunu yapmayın Alıntıları Göster ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee
quote:Orijinalden alıntı: Vişne Suyu ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee Alıntıları Göster benim lise 5 senede biticek
quote:Orijinalden alıntı: Emre65491 lise 2Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Emre654 91 lise 2 +1
quote:Orijinalden alıntı: Vişne Suyu ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Bunny. ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee ben 92liyim ilk oksye biz girdik sen geç mi başladın kaldın mı?
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3B8D632CFquote:Orjinalden alıntı: Bunny. ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee ben 92liyim ilk oksye biz girdik sen geç mi başladın kaldın mı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Kido quote:Orjinalden alıntı: Bunny. ilk oksye girenler ve liseyi 4 sene okuyanlar olarakta ünümüz oldu ehehee ben 92liyim ilk oksye biz girdik sen geç mi başladın kaldın mı? ilk oks ye biz girdik şekerim sen karıştırıyosun 91 liler liseyi 4 sene okuyacak ilk grup kendimden biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.1991'li hissediyorum 1989 ocaklıyım normaldeabow bir sürü veled, hepsi de kardeşim yaşında
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.abow bir sürü veled, hepsi de kardeşim yaşında Alıntıları Göster 2 ayla kaçırdım 91 i.[sm\=icon_smile_disapprove.gif]
quote:Orijinalden alıntı: Eser.2 ayla kaçırdım 91 i.[sm\=icon_smile_disapprove.gif]Alıntıları Göster 10 gün önce doğsaydım 90 lı olucaktım
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz..10 gün önce doğsaydım 90 lı olucaktımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. 10 gün önce doğsaydım 90 lı olucaktım yazıııııkkk
quote:Orijinalden alıntı: nolamazquote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. 10 gün önce doğsaydım 90 lı olucaktım yazıııııkkk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. 10 gün önce doğsaydım 90 lı olucaktım yazıııııkkk sen sanki 90 lısınsende 1 gün önce doğmalıydın.... aramızda 9 gün vardı dimi
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.abow bir sürü veled, hepsi de kardeşim yaşında Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. abow bir sürü veled, hepsi de kardeşim yaşında