Şimdi Ara

1991 Model E34 SIZCE ALMALI MIYIM ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum ilk arabam olacak ve ben güç istiyorum bu fiyatlara doğan şahin satıyorlar ve bana hitap eden araç bu diye düşünüyorum özellikleri ve guvenilirlik açısından. Acaba masrafı artışı eksisi benim için ne olabilir? 15bine kadar limitim var ve ben bi kac sene bakım hariç masrafsiz binebilecegim güçlü iyi giden kısacası biraz oturaklı araba önerisinde bulunabilir misiniz. İlgilendiğim araç linktedir. Yardımlarınızı bekliyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-154-binde-degisensiz-m50-24-valf-sifir-sikinti-241041429/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir BMW sahibi olarak bu araçlara bakma diyorum. BMW ye binmek istiyorum diyorsan en az bi 98-99 model olsun ki rahat et. 15 liraya çok daha güzel araçlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• macera arama bence performanslı ve uygun birşey bakıyorsan 1997 üstü 2.0 hatta bulursan 2.0 T volvo s40 lara bakmanı öneririm.düz 2.0 olanı 143 bg turbo olanı tam hatırlamıyorum fakat performansları gayet iyi
  • E34 kasa bmw ler duruş olarak benimde çok hoşuma gidiyor. Özellikle temizini görürsem şöyle bi durup bakıyorum :) Fakat 15.000 TL'ye alıp bi kaç sene masrafsız gezme fikrini aklından çıkar. Sonuçta bu araba 20-25 yaşlarında. İlla sorun yaşarsın demiyorum fakat alacağın araba öncesinde ne şekilde kullanılmış bilemezsin. Hiç ummadığın yerlerinden bile arıza çıkarabilir. Bütçen 15.000 tl ise bütün paranı bu arabaya bağlarsan, bir arıza durumunda arabayı yatırmak durumunda kalabilirsin. Bana sorarsan bütçenin hepsini alacağın arabaya verme.
  • Kumar oynamaya gerek yok bence, daha düzgün ve yaşı genç araç bakın.

• Temiz duruyor alınabilir yakıtı çok gelebilir. 98-99 lar arıza cıkarabilir neticede bu paralara sıfır araç almıyorsunuz bakmayın millete bi yerden başlamak gerek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısa süre sonra aldığına pişman olup, neden doğan-şahin almadım deme ihtimalin oldukça yüksek ( % 95 minimum)
  • Bu araçlar hantal araçlar, sadece uzun yolda iyi gider. Şehir içinde yakıt tüketimi olarak da yüksektir ancak yine de bir şahin-doğan yerine tercih edilir. Parçaları vs pahalıdır, sorunsuz binemezsiniz çünkü araçta yaş var !
  • Belli ki macera arıyorsun. Alfa Romeo 145 2.0qv bak 1200kilo 150hp

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

bmw sahibi olarak e46 dan (1999) aşağısını alma yine size güzel bir araç önerim olacak 190 e veya az daha bütçeyle 200 e alın. bmw yerine bunları tercih edin.

örnek ilan paylaşayım size;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-s-grup-tan-en-dolusu-190-e-2.0-245899965/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-190e-2.6-hastasina-197843623/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-german-style-satista-yapili-190e-acill-246757648/detay

Evet bu araçlara da bakabilirim ancak diğer arkadaşların dediği gibi yeni model orta ayarda birşey almak mantıklı gelmiyor değil ancak gaza bastin mi hissetmek istiyorum gidip o paraya palio sahin doğan falan almak istemiyorum açıkcasi. Bu mersolarin da yaşı çok büyük az sıkıntı çıkaracağından emin misiniz ?

• fantastik6 F kullanıcısına yanıt
    ikinci el alınan araçta sıkıntı çıkarmayan araç pek yoktur. marka model ne olursa olsun zamanla aşınan ve değişmesi gereken parçalar değişecektir. ama ilanını verdiğim araçların yedek parçaları çok çok uygun o yüzden tavsiye ettim. palio parçası fiyatından yüksek değil. baktığınız bmw nin yedek parçaları pahalı :S mümkün olduğunca bakımlı araç almaya çalışın hani gençler hırpalıyorlar apaçiler filan diyorlarya, siz düşük model araçları onlardan alın çünkü onlar araçlara herkesten daha iyi bakım yapıyorlar.
  • Bulabiliyorsanız 1.6 litre 103'lük Palio olabilir. Çok oturaklı sayılmaz ama gaza basınca gitmem demez.
  • Evet bu konuda size katılıyorum sayın mevsimsiz. Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bulabiliyorsanız 1.6 litre 103'lük Palio olabilir. Çok oturaklı sayılmaz ama gaza basınca gitmem demez.

Görüntüsü itibariyle beni kaybediyor hocam :) Babamda 2000 model e46 320ia var onu bi müddet kullandım yakıtı ve performansı bakımından gayet uygun bir araç. Bende buna karşılık bmw ye bakmaya başlamıştım biraz heves gibi hehe :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik6

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bulabiliyorsanız 1.6 litre 103'lük Palio olabilir. Çok oturaklı sayılmaz ama gaza basınca gitmem demez.

Görüntüsü itibariyle beni kaybediyor hocam :) Babamda 2000 model e46 320ia var onu bi müddet kullandım yakıtı ve performansı bakımından gayet uygun bir araç. Bende buna karşılık bmw ye bakmaya başlamıştım biraz heves gibi hehe :)

Hocam 2000 model S40'a biniyorum. 17 yaşına (99 trafiğe çıkış) dayanmış olmanın verdiği yorgunlukla, en absürd parçaları bile değiştirebiliyorsunuz. Mesela 2 takoza 430 lira vermiş birisi olarak konuşuyorum.

• Marea 2.0 hgt
    Megane 2.0 Coupe

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yakın zamanda aldığim aracı da burda sizinle paylasacagim

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Marea HGT modeline bakmaktan çekiniyor çoğu usta.
  • satıcı "yeni evli olmamdan mütevellit istem dışı satmak zorunda kaldım" demiş.

ne demek istemiş anlamadım...

bir zamanlar devlet büyüklerinin kullandığı arabalardan biriydi 90 larda.. bizim komşuda da vardı. köpek gibi yakan, konforlu bir araçtır. ama gel gelelim bugün ise orası burası baş belası olur..

bi 20 sene önce alacaydın emmi)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.