Şimdi Ara

1994 model Şahn motor ısınmama sorunu Konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk sahibinden 2 ay önce aldığım 1994 model piç motor denilen bir şahinim var.Aracın ısınmama sorunu var.Titiz biri olduğumdan aracı ilke aldığımda

Su pompası(Üzerinde orjinali vardı)
    Termostat (Orjinaldi)
    Tüm radyatör hortumları(Orjinaldi)
    Ve tıkalı olduğu için kalorifer peteğini musluk ile beraber değiştirdim.Ayrıca araca 3 hafta kadar önce LPG takıldı.
    Bir aylık süre içerisinde bu motor ısınmaması nedeni ile 3. kez termostat değiştirdim.Yine sonuç aynı.Hatta son taktığım orjinal OPAR dı.Şimdi o da garantiden değişecek.Hararet yolda giderken 50 ile 90 arasındaki çizginin altında kalıyor.Bu araçtan önce 1989 şahinim vardı onda da aynı işlemleri yapmıştım.Aracın içi fırın gibi oluyordu.GErçekten bu kadar basit teknolojili araçta bunu çözememek beni deli ediyor.

Değerli fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scelikkaleli -- 14 Mart 2011; 13:11:19 >

• HOCAM ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLAYIM SİZE HARARET UZUN YOLDA GİDERKEN 50 NİN ALTINDA OLABİLİR DUR KALKTA EN FAZLA 90 A DAYANIR FAZLASIDA SAKINCALI OLUR MOTOR İÇİN EĞER UZUN YOLDA GİDERKEN SICAKLIK FAZLA OLSUN İSTİYORSAN ÖN PANJURA TAKSİCİLERDE GÖRMÜŞSÜNDÜR GAZETEYLE KAPATIOLAR O METODU DENE TERMOSTAT DA YAZLIK KIŞLIK İKİYE AYRILIR BİLİRSİN SATEN KIŞLIK TERMOSTAT TAKTIR HARARETİ 90 NI GEÇİRMEZ BİLGİNİZE SAYGILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.