Bildirim
1995 MODEL OPEL VECTRA 1.7 TD ACİL!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARKADAŞLAR NERELERDESİNIZ OPEL SEVENLER OTOMOBİL SEVENLER...... -
arkadaşım sakin ol gece 3te yazmışsın mesajı, sabah 9a kadar kimsenin yazmamasına şaşırmamak lazım millet uyuyor..
araç güzel araç, motor isuzu ortak yapımı diye biliyorum, fazla performans beklememek gerek ama, km.si baya fazla, dizel motor için özellikle fazla, sorun çıkarabilir.. -
o arabayı sen nerden buldun yaaaaa.
arabayı duydum ama hiç görmedim -
BULGARİSTANDA OTURUYORUM 3800 YTL SATILDI BAHSETTİĞİM ARAÇ..... -
Motor eğer ısuzu yapımı ise km'den pek korkmamak lazım.. Isuzu 1.000.000 km gidiyor diye duymuştum -
quote:
Orjinalden alıntı: erdemguzel
ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİ YAZIYORUM
OPEL VECTRA 1.7 TD
82 HP
2 AİRBAG
SUNROOF
4 OTO CAM
ELEKTRIKLI AYNA
ARAC 258.000 KM DE
BU ARAC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI VE TAVSİYELERİ BEKLİYORUM
ARTILARI EKSİLERİ KAÇ KM DAHA DAYANIR MOTORU MASRAF COK CIKARIRMI ???
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
280 bin km ise benzinli bile olsa uzak furmak lazım yazdığına göre araç turbo dizel hiç bulaşma bence.
isuların 1 milyon km yapan araçları var ama onlar kamyon tipi araçlar ve motor hacmi beygir gücü oranı farklı
arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.
-
Arkadaşı yanlış yönlendirme gibi bir niyetimizi yok tabiki.. O paraya o araba alnırdı ancak ne yazıkki satılmış. Isuzu'lar her zaman yüksek motor ömürleriyle tanınır 1 milyon km gitmese bile; arabada büyük bir problem yoksa arkadaşı ufak tefek masraflarla en az 100.000 km daha götürürdü. Hala Türkiye sokaklarında dizel opel kadettler,recordlar geziyor kimbilir kaç yüz bin km'de!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X