Şimdi Ara

1996 Accent GLS A/C-ABS ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün DOD Antalyada 1996 Accent GLS gördüm ( kore yapımı olanlardan) 4 Kapılı, klimalı, hid.direksiyon, ABS, el.aynalar vs... 174.000 km de bir araç. Fiyat 7750 Ytl.

Bu araç için düşünceleriniz nedir ( yakıt, bakım, parça vs..)?? Fiyatı için ne dersiniz? Sizce böyle bir araç için uygunmuyuz.? (Günde ortalama max. 10 km kullanılacak , arada haftasonu gezileri, aylık ortalama 500-600 km kullanacağız , 2 kişiyiz, bagaj olayı çok önemli değil)

Teşekkürler ,

• bu 1.3 motor olanlardanmı acaba

aracın donanımı iyi yalnız kabortaları çok ii degil bu araçların birde bu modellere dikkat etmek lazım tüm aksamları çalışmayabilir

kilometrede biraz çok gibi ama lpg varsa iş görür
  • teşekkürler murattapar,

araç 1,5 enjeksiyonlu ve LPG yok
  • super
    quote:

Orjinalden alıntı: sardess

teşekkürler murattapar,

araç 1,5 enjeksiyonlu ve LPG yok
  • Yaklaşık 10 gündür amcamın 99 model 55.000 km 1.5 Accent GL aracını kullanıyorum.Kullandığım araç bakımlı temiz bir araba olduğu için dediklerim belki referans olabilir.
    Hidrolik direksiyon yok ve aracı park ederken bazen 2 elimle asılmam gerekiyor.Buna rağmen araç yola çıktığında direksiyon olması gerektiğinden çok daha yumuşak ve merkeze yakın açılarda çok hissiz.
    Araçta ABS de yok ve bence çok lazım çünkü fren pedalı çok yumuşak ve çok aşağıda tutmaya başlıyor,fren mesafesi de uzun güven vermiyor.
    1.5 motor kalkışlarda çok seri fakat genel olarak gürültülü.Kullandığım arabada rölanti ayarı düzgün olmasına rağmen motorun titreşimi araç içinde insanı yoruyor.
    Vites yolları alışmışın dışında bir uzunlukta ve birbirine çok yakın,vitesin boşta olduğunu zor anlıyorum.Bu yüzden vites değiştirirken çok zaman kaybediliyor,performans bekleme.Ayrıca yine vites değişimleri biraz sesli oluyor.Geri vitese de geçirmede bazen sorun oluyor,bu model Accentlerin bir özelliği..
    1.80 boyundayım ve başım neredeyse tavana değiyor,aracın içi küçük,arka koltuklarda aynı şekilde rahatsız.Ayrıca koltuklar da küçük geliyor ve yan destekleri neredeyse yok zaten baldırlar dışarı taşıyor.Kafalığı da kaldırsam bile sanki boynumu tam desteklemiyor gibi geliyor.
    Ön konsol çok sert ama yapısı sağlam tıkırtı yapmıyor.
    Ayna ayarları manuel ve tutacakları sürekli düşüyor,açıları kötü ve ayarlaması zor.
    Küllüğü kullanışlı fakat sürgülü klima ayarları o kadar iyi değil.Ayrıca kliması da pek verimli değil.
    Merkezi kilidi bazen hepsini açıyor bazen kafasına göre takılıp tek kapı açıyor,kilitlerken de öyle.Bu yüzden aracı bırakırken tek tek kontrol ediyorum kapıları.
    Teybin hoparlör yerleri çok küçük pek iyi ses alamayabilirsin.
    Yol tutuşu sınıfına göre fena değil gibi ama bozuk yüzeylerden hızlı geçerken araç zıplamaya çalışıyor.Çok hız yapmamak ve virajlarda temkinli olmak lazım.
    Bence sadece şehir içi kullanımı için alınabilir, uzun yolda yorucu bir araç.
    Amcamdan bildiğim kadarıyla daha bir masraf çıkarmadı.

• yardımların için teşekkürler iakalinli

söylediklerin benim için iyi bir referans oldu, randevu aldım, yarın aracı inceleyip test sürüşü yapacağım,
    bahsettiğin noktalara daha fazla dikkat edrim,

sağlıcakla kal

Ac Schnitzer sende sağol , süper
  • yaw 7750 ytl ye daha ne bekliyorsunuz ki bu fiyata 96 modal doğana bile binemezsiniz 96 model şahine binersiniz anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent 1.5 GLS HB Aut.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @levent@

yaw 7750 ytl ye daha ne bekliyorsunuz ki bu fiyata 96 modal doğana bile binemezsiniz 96 model şahine binersiniz anca

tamamen katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.