İkinci el otomatik vites bir araç almak istiyorum. 1997 Model Hyundai Accent 1.5 GLS HB Aut. buldum fiyat olarak 8.750 den 8.500 düştü. bende 8.000 verdim. klimali ve 125.000 km. diyor.
Sorum: 1997 Model GLS HB alınır mı? Hyundailerin otomatik viteslisi nasıldır? Bu modelin otomatik viteslisi nasıldır? Kronik sorunları varmı? HB modelinin Bağaj hacmi ne kadar? Parça fiyatları hangi araçlarla kıyaslanır?
Kullananlardan yardım bekliyorum.. Tesekkurler..
Arkadaşım,
Otomatik vites , 97 model, klimalı için normal fiyat,
-Hyundai accent Hb piyasada fazla bulunmayan birseridir.Sedan ile bire bir aynıdır. -Sadece bagaj hacmi alaltılmış, arka cama bir silecek takılmıştır. -94 de 2000 i de yumurta kasa olarak alınır. 2. eli her zaman vardır. -Otomatik vites biraz fazla yakar ancak manuel vitese göre devrini iyi ayarladığı için daha atak olduğunu biliyorum. - Hiç bir kronik sorunun olduğunu görmedim. Tek sorunları düşük devirli motor kullanılmış. Gaz pedalına basınca istediğin tepkiyi anında alamazsın. Ancak başka türlüde ekonomi yaptıramazlarda bu araçlara. -Piyasada Tofaş kuş serisi yerine geçmiş olan bir araç grubudur. Parçalarıda çok uygundur. -SADECE ARACIN BASKIBALATALARINI SERVİSTE BAKTIRMANI TAVSİYE EDERİM. Otomatik vites araçların baskı balataları değişimi her otomobilde fiyatı yüksektir.
bilgi için çok teşekkürler. bagaj hacmi sedan olanlarda 340 m3 felan bunlarda ne kadar. opel corsa veya polo kadar küçükmü yoksa brava yada astranın bagajı kadarmı?
Net bilgim yok. Ancak sedan ile hb arasında 15-20 cd var yok. koltuklara kadar aynı.ondan sonrasıiçin bahsediyorum.
bende otomatik vites 96 accent kullanıyorum. alalı 3 sene olacak nerdeyse daha hiçbir sorun çıkarmadı. yalnız hb yerine sedan alman daha mantıklı olacaktır bence(satısı açısından)
sanzımanın pek sorun cıkaracagını zxannetmıyorum. toyota honda sanzımanı gıbı namı olmasada bence gayet saglam bır sanzımanı var.
bu sanzımanlarda genelde 200000 km den once bır parca degısımı yapılmıyor bıldıgım kadarıyla ama sen yınede bır ustaya goster. benım aracım 110000de aldıgım zaman ıcım rahat etsın dıye yagını degıstırmıstım. baskada hıcbırsey yapmadım. benım aracımda su an satıllıkta. gecen bırısı ustasıyla gelmıs. usta sanzıman cok ıyı durumda dedı...
yedek parca hıc kafana takılmasın fıyatları gayet makul. servıs fıyatları makul fakat sana pahalı gelırse pıyasada bolca yan sanayı parcası var.
fiyat ne istiyorsunuz? Bunların piyasası nedir?
Ben 4 senedir Hyundai 1,5 GLS kullanıyorum duz vıtes arkadasımda aynısının otomatık vıtesı var o bıraz acemı oldugundan aldı ama bence araba kullanacaksan duz vıtes alacaksın araba kullandıgını ozellıkle hyundai kullandıgını anlaman lazım cok zevklı su ana kadar ne yuruyen aksanımında ne baska bır yerınde bır tek sorun yasamadım 98 model su an tek sorun var anten motorunu degıstırecegım!daha bır kez bıle servıse goturmedın o benım aptallıgım ama kesnlıkle bır daha dunyaya gelsem hyundai alırım!
arkadaşım ben bir yıldır 1999 modelini kullanıyorum ve tavsiye ederim herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben alırken çok araştırdım fransız arabalarına göre gayet otomatigi güzel bizzat almadan önce otomatik vites tamirçilerine danıştım
En sorunsuz otomatik vites dünyaca kabul gördüğünü bildiğimiz Hondadır. bundan sonra bir kaç marka daha yazılabilir tabiki ama Hyundai'da bu konuda çok başarılıdır bence alsanız sorun yaşamazsınız fakat almadan önce detaylı bir şekilde baktın sonucta 15 yaşında bir araç başınız ağrımasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme