Şimdi Ara

1996 mercedes c220 alinacak. Yardimci olur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-orjinal-lastik-jant-set-6000tl-takilmistir-ici-disi-sifir-gibi-155075531/detay

Arkadaslar merhaba. Yukaridaki arac amcamda :) kendisi galericidir. Benim 2006 model hyundai accent era 1.5 vgt select aracim var ve cok temiz. Benim aracimi alip ustune 4 bin tl daha istiyor. Mercedeste tup yok istersem onuda landirenzo marka taktirip verecegini soyluyor. Gelip gidip gozum takiliyor bu araca. Ayda 1000 km den fazla yapiyorum sehiricinde. Hyundai 6.5 litre mazot yakiyor. Bu mercedes tup ile ne yakar? Daha once bmw 5.20m vardi onun yakiti tupte 500 kurustan asagi olmadigi icin lpg fiyatinin 3 tl leri gectigi zaman satmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle bu araç bu fiyat etmez 2 hafta önce bu aracın en ful+ful olanı(sunroof,deri döşeme vb) özeliikleri olan aracı 24k dan aldık ve hala birazdaha düşürseydik diyoduk :) yakıt konusuna gelirsek bixim araç lpg yok 60-70 kuruş arası benzin tüketimi var .
  • Himmm. Zaten vazgectim gibi bende. O fiyata yine eski arabam olan bi peugeot 407 almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.