Şimdi Ara

1996 model Audi a4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bir araba baktırmaya gideceğim. 1996 model a4, 1.8.. 210,000 km.de

bu modeldeki araçların bakımları, masrafları çok olur mu ne dersiniz? 2000 golf vardı, özel serviste yaptırıyordum bakımlarını çok da üzmüyordu, eski model audi için yardımlarınıza ihtiyacım var..

bu arada araç için 17.500 istiyor son rakam.

• Fikri olan yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen almazdım 20 senelik aracı..hoş o fiyatlara ve yaşta alacağınız arabadan da çok şey beklemeniz lazım..98 model ww aracım vardı 80 binde almıştım 240 binde sattım..150 binden sonra sorunlar başlamış özellikle 200 binden sonra servisten çıkmaz olmuştum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce 98 model olanını kullandım bi 6 ay kadar. 1.8 turbo benzinliydi ve lpg'de yoktu. Şu kadar diyeyim benzin parası sıkıntı değilse alınır ama gerçekten iyi yakıyordu. Performansı gayet iyiydi. Yüksek hızlarda araba kesinlikle güvensizlik hissi de vermiyor sonuçta eski de olsa bi audi. Ama parça fiyatlarının da pahalı olduğunu düşünürsek eğer özellikle A4 meraklısı değilsen tavsiye etmem. Çünkü yakıtta da parçada da üzer.
  • 19 senelik araca 17bin vermek mantıksız. Yürütme maliyeti açısından 2011 Albea daha iyi tercih olur.

1996 model Audi a4 alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 17 Ocak 2015; 1:28:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.