Şimdi Ara

1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler gecen sene almıs oldugum 1996 model volvo 850R manuel araca 0 motor , turbo ,döşeme yapıp elektrik tesisatını elden geçirip komple egsoz walbro255 ve tomei benzin regulatoru taktıktan sonra binmeye başladım.aracıma chip tunıng uygulaması yaptık( ANKARA US PERFORMANCE) hem yurtdışından yazılım aldık hemde kendimiz yazdik bi kaç versiyon fakat hiç bi türlü basıncı sabit tutamık belli süre basınc geldikten sonra kendiliginden düşüyordu beyinden olabılcegını dusunup yurtdısından bırde beyin aldım fakat sorun yine aynı basınc geliyor fakat bazen bır kac gun bazen aynı gun ıcerısınde dusuyor.. limp mode' a mı giriyor korumayamı alıyor noluyor anlayamadık denemediğimiz yol kalmadı ama basıncı sabıt tutamıyoruz 300hp guc alıyoruz ama basınc dusunce halıyle oda 200 e dusuyor konuda bılgısı olan yada yardımcı olabılcek olan warsa cok mutlu olurum ...
     1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI 1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI 1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI

• ckalyoncu kullanıcısına yanıt
    selam.. bende cok uğraşırım turbo büyültme ..küçültme , basınç açma vb.. 850 de basıncı sabıt tutamıyordum..kaçak aradım durdum. westgate i değiştirdim. basınç kendine geldi.. sorun westgateden miş.bir bakın derim.
  • tesekkur ederım sımdı aklımda w.g ve manuel boost controller war zaten
  • Tr de bize 850R kalmadı, olsakta alsak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şükür bitane manuel 850r ımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckalyoncu

Arkadaşlar herkese iyi günler gecen sene almıs oldugum 1996 model volvo 850R manuel araca 0 motor , turbo ,döşeme yapıp elektrik tesisatını elden geçirip komple egsoz walbro255 ve tomei benzin regulatoru taktıktan sonra binmeye başladım.aracıma chip tunıng uygulaması yaptık( ANKARA US PERFORMANCE) hem yurtdışından yazılım aldık hemde kendimiz yazdik bi kaç versiyon fakat hiç bi türlü basıncı sabit tutamık belli süre basınc geldikten sonra kendiliginden düşüyordu beyinden olabılcegını dusunup yurtdısından bırde beyin aldım fakat sorun yine aynı basınc geliyor fakat bazen bır kac gun bazen aynı gun ıcerısınde dusuyor.. limp mode' a mı giriyor korumayamı alıyor noluyor anlayamadık denemediğimiz yol kalmadı ama basıncı sabıt tutamıyoruz 300hp guc alıyoruz ama basınc dusunce halıyle oda 200 e dusuyor konuda bılgısı olan yada yardımcı olabılcek olan warsa cok mutlu olurum ...
     1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI 1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI 1996 volvo 850R BASINC PROBLEMI

Merhaba, konuyu yeni gordum

Ben de gectigimiz cuma gunu s70t5 aracıma yazılım attırdım ve dediginiz sorunları yasadım. Arac bir sure iyi gittikten sonra limp mode a giriyordu, kontagı kapatıp actıktan sonra duzeliyordu. Yazılımı atan yer turbo okuyucusundan olabilir dedi, temizlet oyle bakalım dedi ve suan orjinale donduk. Orjinal yazılımla herhangi bi sıkıntı yok.

Siz sorunu cozebildiniz mi acaba?

• ckalyoncu kullanıcısına yanıt
    bi tane de benden yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VForVolvo

bi tane de benden yazın

ben sorunu cozdum :) hala cozemedıysenız yardımcı olmaya calısayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckalyoncu

quote:

Orijinalden alıntı: VForVolvo

bi tane de benden yazın

ben sorunu cozdum :) hala cozemedıysenız yardımcı olmaya calısayım

yok ben sorun için değil, R için +1 yazın dedim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.