Şimdi Ara

1997-1998 coralla sedan kilmalı arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa cevrenizde bilgilendiriseniz sevinirim.

• varsa bende alırım dostum.bendede 93 1.6 toyota var 98 gli special olursa bende alırım yada takas ederim.memnunum corolladan.
  • toyata olsunda ne olursa olsun.
    sefadanger arkadaşım msj yazmış teşekkür ederim. burada yayınlıyorum umarım kızmaz...

'' safedanger kullanıcı adlı kişi size, 2 Mayıs 2007; 14:13:15 tarihinde, 97 Model Corolla konulu kişisel mesaj gönderdi

~~~~~~~~~~~~~~
    konu: 97 Model Corolla
    ~~~~~~~~~~~~~~

Kardeş biz satıyoruz 97 model GLi - Otomatik Vites Corolla. Ancak araçta klima yok. 230.000KM, Servis Bakımlı(Derindere)
    12.500YTL ''

varmış arkadaşta, teşekkur ederim ilgin için ama ben klimalı arıyorum. bu msj da buraya koydum çünkü alıcı cıkar diye ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellatursica

varsa cevrenizde bilgilendiriseniz sevinirim.

bende var, ne kadar piyasasını araştırdınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: levantino70

quote:

araştırıdm ama özellikle internette baktım, cok yüksek soylüyorlar fiyat için. belkide pazarlık açısından strateji böyle ...

Arabanı satmayı düşünüyrosan kaça satacaksın ? Alıcıyım tekrar söylüyorum...

• 99 yuvarlak farlı olan var. ilgilenirmisin? klimalı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: levantino70

quote:

araştırıdm ama özellikle internette baktım, cok yüksek soylüyorlar fiyat için. belkide pazarlık açısından strateji böyle ...

Arabanı satmayı düşünüyrosan kaça satacaksın ? Alıcıyım tekrar söylüyorum...

yani ne kadar fiyat istiyorlar ve çok yüksek dediğiniz ne kadar istiyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay kadar oluyor
    97 Corolla Xei satmıştık 102bin km.de servis bakımlı değişen ve boyanan hiç bir parça yoktu
    13.500 Ytl ye verdik...
  • varsa bende düşünürüm antalya tercihimdir.98 gli veya xei
  • selamlar sana söyliyeceğim çevrende bir toyota plaza varsa oraya gitmendir.çünkü genelde bütün plazalarda 2.el havuzu vardır.müşteriden aldıkları aracı önce iyi bir bakıma sokuyorlar sonrada mekanik garantisi verip satışa sunuyorlar.illa klimalı olmasıda gerekmiyor bence.bende 96 toyota var 8 senedirde kullanıyorum klimayada hiç ihtiyaç duymadım.istanbuldaysan zeytinburnunda derindere plaza var tavsiye ederim geçenlerde oraya gittim rahat 40 tane 2. el araç tertemiz duruyordu.gözüme kestirdiğim bir iki tane vardı93 gl ve 96 xei vardı bayada orjinallerdi.saygılar
  • antalyada olunca klima aranıyor arkadaşım.benim 93 1.6 xl arabam var ama üst model bi corolla düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

selamlar sana söyliyeceğim çevrende bir toyota plaza varsa oraya gitmendir.çünkü genelde bütün plazalarda 2.el havuzu vardır.müşteriden aldıkları aracı önce iyi bir bakıma sokuyorlar sonrada mekanik garantisi verip satışa sunuyorlar.illa klimalı olmasıda gerekmiyor bence.bende 96 toyota var 8 senedirde kullanıyorum klimayada hiç ihtiyaç duymadım.istanbuldaysan zeytinburnunda derindere plaza var tavsiye ederim geçenlerde oraya gittim rahat 40 tane 2. el araç tertemiz duruyordu.gözüme kestirdiğim bir iki tane vardı93 gl ve 96 xei vardı bayada orjinallerdi.saygılar

Plazalar dediğin gibi aracı iyi bir bakıma sokuyorlar ama iyide fiyat istiyorlar.
    Bence dışardan arabayı alıp servise kontrol ettirmek daha mantıklı...
  • Birde Klimalı aracı gerçekten tavsiye ederim. ;)
  • 97 Gli klimalı aracım var 150 binde 4 cam otomatik yeni alarm taktırdım bakımlarını yeni yaptırdım bir kaç değişeni var ama çizikler olduğu için 15 gün önce komple boyattım yani dışıda içide yeni gibi. Artı milano marka ruhsata işli lpg var buda daha 3 ay önce takıldı 2 yıl garantili (1600 ytl lpg fiyatı) son fiyat 14 bin ytl istiyorum. İlgilenirseiz mail atın. taner_at_anasayfam.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeR_c -- 16 Mayıs 2007; 3:45:21 >
  • benim eniştede 96 model metalik gri klima ,tüp [brc],iç denetimli alarm,255000km.de,değişeni boyası yok ,1.6 XEİ bi toyota var.14.5 milyar istiyor.konyada.ilgilenirsen...
  • bnde de 95 toyota corolla war ama sadece bnm deil satma kararını kendim weremem yani ama ztn 98 corollaların kasası 95lerden farklı
  • Cok teşekkür ederim hepinize . Şimdilik beklemedeyim. Kocaelinde oturuyorum otopazarları ve galerileri dolaşıyorum. Bakıyorum kafama göre bulursam alacam ...

hatta alırsam burada yayınlayacam ; )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.