Şimdi Ara

1997 Model Bmw 5.20i Yeni Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. Buna benzer bir konu var ama 2010 yılında felan açılmış. Pekte ilerlememiş sanırım. Sorum şu olacak arkadaşlar.
    Almayı düşündüğüm araç 1997 model bmw 5.20i modelidir. Fakat konular çok eski olduğu için pek bilgi sahibi olamadım. Bu araç günümüz şartlarında benzin veya lpg de ortalama ne kadar yakıt tüketir. Min fiyat 23 binden başlıyor. Özellikle bu aracı kullananlardan yardım bekliyorum. Sizce böyle bir araç almak mantıklı mı. Sadece sevdiğim için almayı düşünüyorum, çok fazla teknik bilgim yok açıkçası. Herkesin dediği konu yakıtı çok olur. Masrafı çok olur. Burada beni aydınlatacak arkadaşlar vardır. Genel olarak bu araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Ne kadar yakar, vergisi ne kadar, yedek parça çıkma yada 0 bulma olasılığı, bozulma sıklığı, teknik bilgi ve aklıma gelmeyen herşey.

Teşekkür ediyorum.

• 3-5 bin fazla ver temizini al çok üzülmemişse E39 yakıt dışında çok canını sıkmaz...
    40 kuruş yakıyor lpg'de de.....alırken göstergesine dikkat et bozuk olabiliyor rakamları göstermiyor muayneden geçmez bu şekilde...
    4 ay önce ikinci sahibinden 98 model değişen boya olmayan temiz binilmiş bi tane arkadaşıma aldık harika bi araba....
  • Araba hakkında çok olumlu cevaplar alıyorum bende. Tek kafama takılan sorun yakıttı aslında. Sağlam araç genelde masraf açmaz gibi. Şehir içi lpg 40 krş buda epey etkili
  • Tüpte 40 kuruş yakar mı ya? Çok fazla değil mi? Tüpte 40 kuruş yakan araba benzinde 65-70 kuruş yakar, o da 14-15 litreye yakın olur. Hadi 10-11 litre yakar da, 15 litreler çok fazla. Fabrika verisi şehir içinde 12.2 diyor.

30'u geçmez gibi geldi çok sıkıştırmadıkça

Bunların dışında müthiş bir araba bence. Duruşuyla, tasarımıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında onun bir oranı olması lazım. Yani benzinde 12 litre ise gazla 16 gibi. Ama o oranı tam bilmiyorum. Buda ortalama 35 krş gibi geldi bana. Ama kullanan bir arkadaş kesin veri verecektir. Hemde bakımları ile alakalı
  • 99 5.20ia kullaniyorum 40 kurustan asagi yakmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi 12lt 13 lt altına kesinlikle düşmez dıpgaz vs kullanırsan 18 22 lt arası oynar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.