Şimdi Ara

1997 model SAHİN S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 model SAHİN S Temra motor sedan kasa merkezi kilit otomatik filmli camlar,iki kademeli alarm sistemi DVD Kart okuyucu USB flash disk ve kızıl ötesi beyinli her türlü CD vs...çalarlı oto teyp 4 hopörlör 2 oval 4 lastik yeni YOKOHAMA 2 aylık orjinal çelik ahtapot jant LPG sistemli ruhsata işlenmiş araç bakımı düzenli yapılmakta olup ve herhangi bir sorunu olmayan bir araçtır.. 5 Kuruş Masrafı Yoktur.Binmek İçin İdealdir...Anlayacağınız bakımlarını aksatmamaya özen gösteriyoruz.ben çook titiz bir insanım Motorunda Veya yürüyen aksamında herhangi bir sorun yoktur. motor, şanzıman ve yürüyenler mükemmel diyebilirim. 4-5 Sene Arkasına Bakmadan Gönül Rahatlığıyla Binebilir kaporta iyi ancak arabanın dört yerinde çok küçük çürük var motor kaputunun ön kısmının alt tarafında bagajdave iki kapıda. gelip görmeniz en doğrusu olur ben bunları söylüyeyimde sonra pürüz çıkmasın..... Araç Ticari Taksiden Çıkmadır mersin hilton takside çalışıyordu yerini söylememdeki amaç binen müşterilerin kibar olması araç 3 yıldan beri bende bende ya haftada bir veya onbeş günde bir biniyorum fazla kullanmıyorum evin önünde bana ait garajda park ederim Araç Güzel..Biniciye İdeal..Sorunsuz..Bin Gez...Fazla Söze Gerek Yok.......Alan Dua Eder Başka Söze Gerek Yok..

Marka : Tofaş Şahin S

Yılı: 1997 Kilometre: 46000, Motor gücü: 96 BG (71 KW), Renk: Beyaz (metalik boya)

Silindir hacmi: 1597 cm³ Yakıt Tipi: Benzin / LPG, Vites: Düz Vites

Yer: MERSİN MERKEZ Fiyat: 7.000 YTL (Pazarlıksız)

(yanlız aracı mecburiyetten satıyorum trafik otomotik vitesli araca izin verriyor bunu satıp otmotik araç alacagım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli_arif -- 25 Haziran 2008; 9:46:00 >

• Araç nerede mersinde?
  • EVET
  • ticari taksi olarak çalışan, 11 yaşındaki aracın kilometresi neden bukadar az?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Araç nerede mersinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CM baba

ticari taksi olarak çalışan, 11 yaşındaki aracın kilometresi neden bukadar az?

burası mersin istanbuldan çok küçük yani mersin avcılar kadar ehh olacak okadar
  • quote:

quote:

Araç nerede mersinde?

Arkadaşım şu arabanın artık mersinde nerede olduğunu söylesen ?

+ 97 mode ticari araç kaç kere sıfırlanmıştır küçük saniyeye götür 15 dk içinde kaç kere sıfırlandığını söylesinler sana bu km orjinal değil imkanı yok 46k da aracın olması.Yada otogarın orada alpet var alpetin oralarda oktay usta var yerli otomobillerden iyi anlar.
    O mesajınıda sil orjinal km diye gülerler adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 25 Haziran 2008; 10:38:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersinli_arif

quote:

Orjinalden alıntı: CM baba

ticari taksi olarak çalışan, 11 yaşındaki aracın kilometresi neden bukadar az?

burası mersin istanbuldan çok küçük yani mersin avcılar kadar ehh olacak okadar

hemşehrim bende Mersinliyim bu kilometre olayı pek mantıklı gelmedi bana, ama en doğrusunu sen bilirsin nede olsa araç senin hayırlı satışlar ....
  • Helal Olsun be BU arabanın Plakası Yanlızca 10 Milyar eder Hayırlı Satışlar...
  • eyvallah sagolasın belli BEŞİKTAŞ'lısın
  • quote:

quote:

quote:

Araç nerede mersinde?

Arkadaşım şu arabanın artık mersinde nerede olduğunu söylesen ?

+ 97 mode ticari araç kaç kere sıfırlanmıştır küçük saniyeye götür 15 dk içinde kaç kere sıfırlandığını söylesinler sana bu km orjinal değil imkanı yok 46k da aracın olması.Yada otogarın orada alpet var alpetin oralarda oktay usta var yerli otomobillerden iyi anlar.
    O mesajınıda sil orjinal km diye gülerler adama.

sen yazıları okumadın galiba araç muayer ben anladıgım kadar neyi var neyi yok yazdım sonradan bir pürüz çıkmasın diye sonra vah bu araçta bu yok veye bu böyle olmuş demesinler diye açık açık yazdım gerisi sana kalmış eyer sen ciddisen bana pm at konuşalım ok

• Mersin' de böyle bir plaka yok lütfen yanlış bilgi vermeyin ...!
  • tam plaka yazmadım rahatsız olmammak için hem sadece mersin değil türkiyenin hiç bir yerinde yok bunuda hatırlatim
  • Nedense araç sağ tarafından kazalı gibi gözüküyo kapıların simetrisi bozuk ayrıca bagaj kapağının sağ tarafındaki boşluk normalden biraz fazla gibi...
  • Mersin gibi kocaman 1 şehre küçücük dersen o KM nin 46.000 kere sıfırlandığını gün yüzüne çıkarırsın
  • yaw icraat yok sadece laf arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümez ben eksiğini gediğini neyi var neyi yoksa yazdım adres belli benim anlamadıgım 2 arkadaştan bahsediyorum denizdeki balıkların pazarlığını yapıyor yaw gelin bakın bakalım bakmaya para alınmaz burda zorla malda satmıyoruz benim anlamadıgım bazı arkadaşlar daha okumadan yorum yapıyorlar maksat mesaj sayısını artırmak yukarda ben herşeyi yazmışım bana hala araç nerde diye gerek yere mesaj yazıyorlar lütfen ciddi olalım aranızda ciddi alıcı varsa pm atar konuşuruz hepsi bu boş boş yazı yazmayın
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.