Şimdi Ara

Opel Astra 1994 S I modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabalardan pek anlamıyorum da bizimkiler bu arabayı ikinci el olarak alıyorlar, kurşunsuz yakıyormuş, satacak olan adam şehirici 600-700 gr yakar demiş, kullanan, kullanmış olan, bilgisi olan bu araba hakkında biraz bilgi verebilir mi? 8.800e anlaşmışlar. Kaza, takla vs yok, otomatik kilit, hidrolik direksiyon vs..
    zannedersem motor 1600 cc, ama emin değilim, bi yorum getirir misiniz0*

• quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

arkadaşlar arabalardan pek anlamıyorum da bizimkiler bu arabayı ikinci el olarak alıyorlar, kurşunsuz yakıyormuş, satacak olan adam şehirici 600-700 gr yakar demiş, kullanan, kullanmış olan, bilgisi olan bu araba hakkında biraz bilgi verebilir mi? 8.800e anlaşmışlar. Kaza, takla vs yok, otomatik kilit, hidrolik direksiyon vs..
    zannedersem motor 1600 cc, ama emin değilim, bi yorum getirir misiniz0*

600-700 gr ne ben onu anlayamadım? Kilometrede 600gramsa 100 km'de 60 litre eder; olmadı! 100 km'de 600 gramsa süper olur çünkü 1,53 YTL gibi birşey yakar; olmadı! 600 kuruşsa 100 kilometrede 60 YTL eder; olmadı.

BU 600-700 gr NEDİR KAFAYI YİYECEĞİM? YENİ BİR ÖLÇÜ BİRİMİ FALAN MI YOKSA BU SATACAK ADAM YA DA SİZ ARABALAR HAKKINDA BİLGİNİZ AZ MI?

• evet şehir içi 10 km'de 600-700 gram arası yakıyormuşi, enjeksiyonlu olduğu için tasarruflu olduğunu biliyorum, ama zaten bizim eski 1984 şahin 10 kmb'de 900-1000 gram yakıyordu, o kadar şaşırılacak bişey değil sanırsam, bu arada kullanan bilen var mı bu arabayı? ne diyorsunuz? fiyatı internetten ikinci ellere baktım biraz ucuz geldi(ortalam 10-11bin)
  • EVET DOSTUM BİZİMDE O ARABADAN VARDI.
    6 AY ÖNCE TOYOTA BAYİİNE TAKASLA VERDİK YERİNE SIFIR COROLLA ALDIK.
    YA MERAK ETTİM ARABANIN PLAKASI NEYDİ.
    ACABA BİZİM ARABA OLABİLİRMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

evet şehir içi 10 km'de 600-700 gram arası yakıyormuşi, enjeksiyonlu olduğu için tasarruflu olduğunu biliyorum, ama zaten bizim eski 1984 şahin 10 kmb'de 900-1000 gram yakıyordu, o kadar şaşırılacak bişey değil sanırsam, bu arada kullanan bilen var mı bu arabayı? ne diyorsunuz? fiyatı internetten ikinci ellere baktım biraz ucuz geldi(ortalam 10-11bin)

Ya adam seni yemiş hocam, bi kere benzin kilo ile satılmıyor
    Heralde eleman yoğunluğunu filan biliyor.
    1kg=1lt olarak düşünsen bile bu eski Astra için sen onu 2 ile çarp kafadan. Şahin 1000km de 12lt yakar. 300000Tl yi ı geçiyor bile
    Yani bu yeni icat pek tutmadı. Gerçi yoğunluğu az benzinin belkide harbiden tutarmış o kadar gram yakarmış

• EVET DOSTUM BİZİMDE O ARABADAN VARDI.
    6 AY ÖNCE TOYOTA BAYİİNE TAKASLA VERDİK YERİNE SIFIR COROLLA ALDIK.
    YA MERAK ETTİM ARABANIN PLAKASI NEYDİ.
    ACABA BİZİM ARABA OLABİLİRMİ?
  • gramı ben söyledim ya, şimdi arabayı babamlar alıyor, yüksek ihtimalle benim yanlış yazmam olmuştur, cc ile de olabilir bilgim yok o konuda, sadece bana 600-700 yakıyor 10 kmde dediler, neyse o kadar da abartı olmaz herhalde

yuemrek, bu diyarbakırdan alınıyor, plaka zannedersem 06 plaka da devamını bilmiyorum, bu arabayı kullanan hiç mi yok ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DOSTUM DEDİMYA SANA BİZDE VARDI.
    ARAÇ OPEL ASTRA 1.6 Sİ İSE ÇOK GÜZEL BİR ARABA.
    ARACIN YAKIT DEPOSU 52 LİTRE, BİZ BİR DEPO BENZİNLE 740 KM YOL YAPTIK UZUN YOLDA.
    ARAÇ ÇOK KALİTELİ VE SORUNSUZ.
    KULLANIM KONFORU ÇOK İYİ.
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
    AYRICA BEN İSTANBULDAYIM.BİZİM ARABA DEĞİLMİŞ YANİ.
    ARABANIN KM'Sİ KAÇ?
  • zannedersem 85.000 kmde, dur bi hesap yapayım kmde ne yakmış :-) matematik pek yok ama, bu arada sizinkinin modeli kaçtı?bu 1994
  • ZATEN 1.6 Sİ SADECE 1994 MODELDE VAR.
  • Sİ ne demek? ne olyuo yani Sİ olunca?
  • sports injection olması lazım, o zaman arkadaşım 8800e eğer hasarsızsa iyi der misin?
  • HANİ 1.6 İ OLUYORYA BUDA 16. Sİ.
    YANİ MODELİ.
    BU ARACIN 1.6 İ OLANLARINDA TEK NOKTADAN ENJEKSİYON VAR.
    1.6 Sİ OLANLARINDA ÇOK NOKTADAN ENJEKSİYON VAR.
    FARK BU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 29 Haziran 2005, 20:45:21 >
  • Simdi 600 gram diye bir tabir olmaz, yapana da gülünür. Seni caydırmak için demiyorum ama aracım 10 km'de su kadar gram yakıyor diyen biriyle is yaparken çok düşünürüm ben. Tüketim değerleri 100 km'de litre ya da bazı ülkelerde galon başına mil (MPG) olarak bakılır, her işin bir standardı var. Ayrıca 10 km'de 600 gram 100 km'de 6 litre yapar (ki burada özgül ağırlıkla bir hile yapılmadığını varsayıyorum) yani şehirdışı ve makul bir değer, şehiriçinde bu değerin yanına yaklaşamazsın. Aracın fiyatı uygun
  • Simdi 600 gram diye bir tabir olmaz, yapana da gülünür. Seni caydırmak için demiyorum ama aracım 10 km'de su kadar gram yakıyor diyen biriyle is yaparken çok düşünürüm ben. Tüketim değerleri 100 km'de litre ya da bazı ülkelerde galon başına mil (MPG) olarak bakılır, her işin bir standardı var. Ayrıca 10 km'de 600 gram 100 km'de 6 litre yapar (ki burada özgül ağırlıkla bir hile yapılmadığını varsayıyorum) yani şehirdışı ve makul bir değer, şehiriçinde bu değerin yanına yaklaşamazsın. Aracın fiyatı uygun
  • Evet ne bu yahu. Benim araba kaç gram benzim yakıyo acaba hiç hesaplamadım
    1.6si güzel arabadır, kullanması zevklidir, uzun yolda fazla yormaz adamı. Astraların o kasası da bence son değişen kasadan daha güzel. Araba temizse fiyat makul. Bence alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Sİ ne demek? ne olyuo yani Sİ olunca?

O GSI olmasın? Ben AStrada GSI biliyorum ama SI ilk defa duyuyorum , bu GSI ın alt modeli mi oluyor?
  •  Opel Astra 1994 S I modeli

SI modeli 94-96 yıllarında full donanımlı ASTRA modeli idi o yıllarda AIRBAG ilk defa sunulmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Opel Astra 1994 S I modeli

SI modeli 94-96 yıllarında full donanımlı ASTRA modeli idi o yıllarda AIRBAG ilk defa sunulmuştu
  • al bin derim canawar gibi makina bence konfor güwenlik vsvs...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.