Şimdi Ara

1997 model w. polo clasic hangi marka dah uyumlu olur yardımlarınız için teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 model w. polo classic 1,6 aracım var lpg modelleri arasında kararsız kaldım zavolliye talsitli1650 fiyat verdiler brc ye ise 1850 taksitli fiyat verdiler veya başka kaliteli bir markada olabilir tavsiyelerinize acele ihtiyacım var.

• Ben kullanmadim ama Milano diye bir marka var ve kaliteli oldugu soyleniyor. (arkadasim kullaniyor)
  • atikeri incelemeni tavsiye ederim.1200 ytl 10 taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi8888

1997 model w. polo classic 1,6 aracım var lpg modelleri arasında kararsız kaldım zavolliye talsitli1650 fiyat verdiler brc ye ise 1850 taksitli fiyat verdiler veya başka kaliteli bir markada olabilir tavsiyelerinize acele ihtiyacım var.

Bende seninle aynı kasa 2000 poloya taktıracağım. Gerçi yaz başında anca taktıracağım ama 2 aydır buralardayım. İlk başlarda kesinlikle BRC taktırmayı düşünüyordum ancak biraz daha dolaşınca farklı markalara yönelebileceğimi fark ettim. Atiker mesela oldukça avantajlı duruyor zira burada kluplerindeki mesajları baştan aşağı okudum sorun çıkan kişilerle oldukça yakından ilgilenmişler. Bunun yanında ben gebzedeyim ancak sanırım karşı tarafta olmasına rağmen Asım ustaya taktıracağım. Zira kendisi bu forumun devamlı üyesi ve sorun çıkarsa yakasına yapışmak daha kolay :)
    Seni yönlendirmek gibi olmasın ama 50 tane marka var paraya acımazsan prins al. Bunun yanında yarı yarıya hesaplı olmasını istiyorsan atiker al. BEnim 2000 clio rxt kullanan bir arkadaşım zavolli taktırmıştı bir türlü ayar tutmadı ve gitti landi renzo taktı. Dediğine göre içlerinde çalışma sistemi farklı olan landi renzo ve prins imiş. Dediğim gibi seçenek çok fiyatlar arasında fark çok. Ben usta değilim sadece sen gibi araştıran bir kişiyim ama markası ne olursa olsun muhakkak referans alabileceğin bir ustaya taktır derim...
    Bu arada senin polo şehir içi ne yakıyor km de?

• yaklaşık 300 - 350 ytl civarı km başına yakıyor ama tam çözemedim kışın sizin arabanında ön kapıları donuyormu donuyorsa bir çözüm bulabildinizmi?
  • arkadaşım benimde 1.6 classic polo var 100hp ve bende atiker taktırdım ilk başlarda bitmek bilmeyen sorunlar fakat genel merkezde lpg ci ustamda nasıl ilgilendi göreceksin brc şu bu ben hep derdim ama hikayeymiş arkadaşım hikaye ve benim aracım düz rakam 400bin yakıyo şehir içi ve LPg de 240 yakıyo bu ne demek biliyormusun??

LPg sistemim %40 tasarruf saglıyo maşallah diyorum mükemmel birşey bu hesaplamanı buna göre yap!

Benzin sarfiyatımı 350 düşürsem benim yakıtım şehir içi 210 olacak düşün ki şehir dışı daha düşük ve şunu kabul etmen lazım polo lar cok yakıyo ama çok kaçıyo 307 şu bu hikaye canavar gibi atik araba böyle atik arabayada atiker yakışır unutma kapı donması olayına gelince benim sadece yıkattıgım zamanlarda oluyor oda cok normal ilginç birşey değil cok basına gelıyorsa bu durum kapı arasındakı o lastik kısımlarda biraz pudra serp sorunun çözülür saygılar.
    quote:

yaklaşık 300 - 350 ytl civarı km başına yakıyor ama tam çözemedim kışın sizin arabanında ön kapıları donuyormu donuyorsa bir çözüm bulabildinizmi?

• .....:::::A T İ K E R [DOSTLUK] K U L Ü B Ü:::::..... Olarak her zaman yanınızda olacağız.

Çünkü biz ATİKER'e gönül verenler olarak, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz ve sayfamızı baştan sona kadar okumanız için, hem yukarıda ki linke hem alttaki logomuzda ki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

Dilersen benim karar aşamamıda altta ki GOLF V SPOERTLİNE linkinden okuyabilirsin.

Saygılar selamlar

• quote:

yaklaşık 300 - 350 ytl civarı km başına yakıyor ama tam çözemedim kışın sizin arabanında ön kapıları donuyormu donuyorsa bir çözüm bulabildinizmi?

valla benim arabada aynı yakıyor şehir içinde...:) ne yaptıysam düşmedi. Uzun yolda 260 ykr ye kadar düşürmüştüm ama...ben şu anda sivasta asker öğretmenlik yapıyorum yani arabam gebzedse yatıyor o yüzden inanın ön kapıların donup donmaması hakkında bir bilgim yok.
  • @mavi8888
    BRC de yeni kampanya başladı... M Ü J D E... 10 ay taksitle vade farksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 24 Şubat 2008; 18:36:15 >
  • slm kardeş ben atiker marka taktım gayet memmunlar sorunsuz tavsiye ederim ankaradaysanda beklerim italyan olsun dersende brc tavsiye ederim çünkü her yerde servisini bulabilirsinwww.muratotogaz.com ben ankaradayım ankaradaysanız yardımcı olurum saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.